İşte Kaskımız İşte Bayrağımız

Motosiklet ve Motorsporları Kulübü başkanı Serdar Sertdemir ise emniyet kemerinde sadece şehir dışında takılır gibi oluşan yanlış kanının kask için de düşünüldüğünü söyledi.
Bu durumun yanlış olduğunu, kaskın şehir içinde de kullanılması gerektiğini ifade eden Sertdemir, ''Hiç bir emniyet kemeri tekerlekli sandalye kadar sıkıcı olamaz. Kask da öyle. Sıcak, sıkıcıdır ama hiç bir kas, sakat kalmak kadar, kalıcı hasarlara uğramak kadar sıkıcı olamaz'' dedi.
Bravo hocam. :cat: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tebrikler elazığ motor sporları kulübüne, çok güzel etkinliğe imza atmışlar,keşke tüm illere yayılsa bu uygulama,kocamaaan alkış emeği geçen ve çaba gösterenlere.
şuanda dünden beri elazığlıların misafiriyim serdar hocamın yanında başta hocam olmak üzere elazığ motor kulübüne herşey için teşekkür ederim.

Teşekkürler : facia42, alp_tunay, ibrahim_zx, cbr125cbr, korkut 250, canali, Makine, GakkosAtalay, yürekçe, CBR- KADİR, arslanfb, muzaffer1968, kuyucadısı, BLACK34, ümmet perkitan sağ olun var olun.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü hadi sıra sizde ve aslında en önde siz olmalısınız.
Mubarek yeni kaskında ortalığı yakıyor....

Yalnız benimki değil, bütün kasklar ortalığı yakıyordu. Teşekkürler :rendeer:

güzel bir etkinlik olmuş serdar hocam umarım devamı gelir bizleri fark etmeye başladılar galiba

Gaziantep den selamlar

Teşekkürler AYDEMİR. Selamınıza aleyküm selam.Elazığ'dan da sizlere selam olsun.
Coğrafi olarak uzak değiliz. İlk kim ziyarette bulunacak bakalım. Ya nasip.

özlemişim memleketimi..organizasyonda çok anlamlı olmuş tebrik ederim..

Canım memleketim gözümde tütüyor...
Gazi caddesini, öğretmen evini görünce çok duygulandım...
Yaptığınız etkinlik çok iyi olmuş inşallah birgün böyle bir etkinlikte sizlerle birlikte olmak nasip olur...
Allah kazadan beladan korusun Allah'a emanet olun Gakgoşlar...

Memleketim dediğinize göre Elazığlısınız.Tanışmayı arzu ederdik.
Motosiklet23'ün forum adresini versem ve orada daha sık görüşsek çok iyi olurdu.:)

http://www.motosiklet23.com/forum/

Bravo hocam. :cat: :rendeer:

Teşekkürler Gültekin Hemşehrim. Ne zamen geleceksiniz bizi ziyaret etmeye?

Motosiklet23 bu zamana kadar ELAZIĞ'da yapılan en büyük motosiklet organizesini gerçekleştirdi.

Serdar Hocam resimler için teşekkürler.

Bende bu kış ordaydım askerlik nedeniyle o günler
3. Bölümün son resmi bir kırmızı bi beyaz yamaha var yanlış görmediysem beyazın aynaları yok :farao::farao: kask tak ayna olmasa da olur mu demek istemiş acaba...

Evet farz et ki öyle demek istemiş sana göre bi sakıncası mı var ?

İlla bir eleştiri yapacaksanız motor hakkında bana özel mesaj ile ulaşın.Motosikletin sahibi benim arkadaşım.

Son düzenleme:
teşekkürler Elazığ,sagolasın serdar hocam.
Böyle anlamlı bir organizasyonda taşın altına elini koyan herkesi kutluyorum.
Kask-Bayrak ikilisinin tüm Türkiyeye yayılmasını temenni ediyorum.

Ahmet sami ANTEBOĞLU
KAMOK
Kadirli Motosiklet Klübü

harika bir organızasyon olmuş emeği gecen her kesi kutluyorum dalga dalga farkedilmek güzel kahraman maraş tan saygılarla moto23 e

görüntüler harika:bestmt: her ilde olur inşallah. bu arada o meydandaki çeşmeden su içmişliğim var:king: meşhurmuş suyu.
(bide kırmayın birbirinizi. eleştiri heryerde olur. )

Teşekkürler : GakkosAtalay, airman, regal, sancak06

Kadirli ve Kahramanmaraş'ın selamına, aleyküm selam.Elazığ'dan selamlar, sevgiler. :)

kısa ve net keşker her motor sürücüsü sizin gibi düşünse ....belki ozman motorların değilde arabaların lakapları ölüm makinası olur....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Serdar bey tebrik ederim Özelliklede konuya cevap yazmamın bir sebebide şudur içtenlikle söylüyorum Anadolunun güzide şehirlerinden biri olan Elazığ ve Elazığlılar gönlümde ayrı bir yer edinmiştir ve bu yaşıma gelene kadar tanıştığım Elazığlıların hepside adam gibi adamdı daha bir tane kötüsüne rastlamadım Eğitim ve insanlık olarak % desi gerçekten yüksek bir şehrimiz Elazığ

Saygı ve selamlarımı sunarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar