İşte HATUN...

Sizlerle benim HATUN'u tanıştırmak istiyorum arkadaşlar... Ama bakın sulanmak yok bozuşuruz vallahi... :queen: :queen:

img00607nh.jpg

img00438so.jpg

img00407wu.jpg

1331434rd.jpg
(Aman nazar değmesin :p )

Safkan Tiger 250CC... 21 Beygir ve Maksimum 154 km hız yapabilen bir makine aşığım ben ona :p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsanın motorunu sevgilisi olarak görmesi süper birşey bence :rendeer: O zaman motor da seni üzmez sana yakın olur. Bu topik hatunları tanıştırma topiği olsun bari :wiinkk:

Bu da benim hatun (gerçi 2 hatun var ama sağdaki sadece konu mankeni :queen: )

eet cok guzel bı hatunun var bak buda benım hatunum ne dersın bı gun tanıstıralımmı hatunlarımızı :mrgreen:

Slwer' Alıntı:
eet cok guzel bı hatunun var bak buda benım hatunum ne dersın bı gun tanıstıralımmı hatunlarımızı :mrgreen:

çiftleştirelim bunları artık bi honda today filan çıkar :queen:

Çok iyi anlaşıyorum vallahi onla beni hiç kırmıyo istese de kıramaz bi anahtarla bozarım onu :p :queen: teşekkür ederim :)

Evet arkadaşlar Sevgiliniz olarak gördüğünüz MOTORSİKLETLERİNİZİ bu topic altında topliyalım :bounce: :bounce:

evet güzel oldu üye reimleri değilde motorlarla beraber kişilerin resimleri olsun

:queen: vay yılmaz sende koymusun çılgın aleti gitmediğimiz yer kalmadı ne motormuş ama helal olsun :queen:

motosport' Alıntı:
:queen: vay yılmaz sende koymusun çılgın aleti gitmediğimiz yer kalmadı ne motormuş ama helal olsun :queen:

Eeee... Senden de alalım o'zmn bi resim :) Ne dersin :)

***benerkan*** dostum o scooter nası bişi abicim kaç cc bu makina ölee
manzaradanmı bilmem ama çok güzel görünüyo :cat:

Hatunlar sağlammış arkadaşlar :) Beğendim valla Sick_Boy sende hatunu hemen piyasaya sürdün Nazar değmesin cok güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar