İşte Geleceğin Pratik Aracı: EN-V

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
General Motors'un alt şirketlerinden biri, EN-V adlı konsept bir tasarım bu konuda büyük bir adım atacak. Segway ve otomobillerin tasarımı olarak hazırlanan bu araç, iki kişinin kullanacağı şekilde tasarlanmış. İçinde GPS ve teknolojik sürüş desteği bulunan EN-V'yi kullanmak için özel bir dokunmatik ekran tasarlanmış.

Bu teknolojik araç günümüzdeki en ekonomik otomobillerden bile daha ufak tasarlanmış. Lion bateriyle çalışacak olan bu araç dolu şarjla 40 kilometre gidebiliyor. Aracın en ilginç özelliği ise kendiliğinden kablosuz internet özelliğinin bulunması.

General Motors'un alt şirketlerinden biri, EN-V adlı konsept bir tasarım bu konuda büyük bir adım atacak. Segway ve otomobillerin tasarımı olarak hazırlanan bu araç, iki kişinin kullanacağı şekilde tasarlanmış. İçinde GPS ve teknolojik sürüş desteği bulunan EN-V'yi kullanmak için özel bir dokunmatik ekran tasarlanmış.

Bu teknolojik araç günümüzdeki en ekonomik otomobillerden bile daha ufak tasarlanmış. Lion bateriyle çalışacak olan bu araç dolu şarjla 40 kilometre gidebiliyor. Aracın en ilginç özelliği ise kendiliğinden kablosuz internet özelliğinin bulunması.

4706.jpg

4707.jpg

4708.jpg

4709.jpg

[yt]Op44hLJ_Akc[/yt]

Ekli dosyalar

• ENVconsept.jpg
    ENVconsept.jpg
    11.6 KB · Görüntüleme: 10,363
Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir gün herkez yuvarlak arabaya binecek, bunu bildiğim için Vw kaplumbağaya devam:)

Fazla romantik olmuş, ay ışığında, deniz manzarasında vs. iyi olur.Kırmızı döşemeler pavyon yada fayton tarzında.

aga bizim türk milletine gitmez beee ...nasıl ailecek piknige gidilecek oooo mangal falan :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

türk milletine gitmezmi kime gider ağa bu ne olduğu belli değil ne kullanışı bir zevk verir ne bir işe yarar safi rüzgar :)

GKN

Bu gidişler o günler geldiğinde ben halen 98 r1 kullanıyo olucam :p

tam şehiriçi için bir araç. smart diye bir araç silsilesi var fakat her dem olduğu gibi vergi avantajından dolayı (!) alınamıyor, gerçi hangi araç ulşılabilirlik açısından yakın ki ?

neyse istanbul gibi bir keşmekeşin içinde ulaşım için kullanılabilecek güzel bir araç ama bizim gibi işlevsellikten ziyade dış görünüşe ve dostlar alış verişte görsün düşüncesindeki bir toplumda ne kadar tutulur bilemiyorum.

bu kadar petrol ürünlerinde dışa bağımlı bir ülkede neden halen bu kadar petrol tüketen araçları destekleyecek şekilde yatırım ve altyapı hazırlanır anlayamadım.

Çok küçük bu ya anca çekik gözlüler binebilir buna..

Biz aynı eğitime devam hacı bırakın böyle şeytan icatlarını :p:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:57 ----------

Benim icin kablolu olsaydi ilginc olurdu..
Kablosuz olunca ilginc degil... :cherry:

O zaman sana ilginç bişey söyliyim kablolar ayağıma dolaştı :queen::queen::queen:

bu geleceğin araçları hiç bana hitap etmiyor.
şekil yok ki bunlarda yumurta gibi araba.
tarımı oldukça kötü geldi bana :farao:

Hocam yıllardır böyle konsept araçları "geleceğin aracı" diye tanıtırlar ama hiç birini trafikte göremiyorum ben bu gelecek hangi gelecek birisi bana söylesin :)

Abi bu araç kablosuz internetten virüs kapmasın sora format atmak zorunda kalmayalım :mrgreen: , bir de bu araçla uzun yol yapmak istesen arkaya bir romörk içinede batarya dolduracaksın ancak :mrgreen:

MkD

bu arabalar piyasaya girmeden güzel bir tane almak lazım anlaşılan
gelecek için planlanan arabalar hep böyle oldu artık azalan petrol kaynakları yüzünden elektrikli küçük kullanışsız şekilsiz tipsiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar