sen benim cicimi kandırmayamı çalışıon he akraba demem kan davası açarım![]()
cici ne be bisküvi adı gibi :mrgreen: hem o davaya hangi mahkeme bakıyo duruşma için nereye gelcem :mrgreen:
sen benim cicimi kandırmayamı çalışıon he akraba demem kan davası açarım![]()
Kalabalık olduğumuz için hatırlayamaman normal.Çok saol, acaba sen hangisiydinYa bu önce buluşup sonra siteye kayıt işi zormuş yaa
)) Geriden oldu biraz.. Kim kimdi hatırlamıyorum heheheh

hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle
ne la buea geyik topaana dönmüş gene
cici ne be bisküvi adı gibi :mrgreen: hem o davaya hangi mahkeme bakıyo duruşma için nereye gelcem :mrgreen:
Kalabalık olduğumuz için hatırlayamaman normal.
Neyse, dur bi resmimi ekleyeyim bari de hatırlamana yardımcı olayım.
vallaha çok yardımcı oldun ama ben orada bi uzaylı bulunduğunu hiç hatırlamıyorum)))))
hahahah emin sende bi ticaret adamı ruhu gördüm ben ne dersin ??? heheeh
sütlü sütlüMuro'ya gidecen o sana gösterir lanet olsun içindeki kan davasına
![]()
ben zaten dava adamıyım severim böyle işleri, beni icraya ver tazminat davası aç sürüm sürüm süründür benisütlü sütlüMuro'ya gidecen o sana gösterir lanet olsun içindeki kan davasına
![]()
iyi o zaman bende erhana bundan böyle cicim diycem, hatta cimcime diycem :mrgreen:kan davası falan grek yok cicim bu bizim hitap şeklimiz bu arada bisküvi falan değil yani dimi cicimmmmm![]()
ben zaten dava adamıyım severim böyle işleri, beni icraya ver tazminat davası aç sürüm sürüm süründür beni
iyi o zaman bende erhana bundan böyle cicim diycem, hatta cimcime diycem :mrgreen:
yok artık daha nelerbiraz kart bisküvi olur benden
![]()
bi dakka konuyu asıl sen nerelere getirdin lokum benim aklımda yoktu bi kere :mrgreen:bunun arasına bide lokum koycan eminim offff canım çekti laa
lan konuyu nereye getirdin ya![]()
hakkaten yaa tanışma topimiii piküyücüye çevirdiniz vallaha)))
Mt Ailesine Hoşgeldin şimdikten kaynaşmışsınız zaten bizimklilerle.Doğru yerdesin:cat: