işte fırsat !!!

sevgili arkadaşlar intenet üzerinden yedigünyıldızları adlı şarkı yarışmasına benim bestelediğim ve söylediğim farkedin artık farkedin adlı matosiklet'ci şarkımızla katılıyorum.
birçok aşk şarkılarım var ama ben motosiklet'ci dayanışmasını göstererek motosikletcinin farkedilmesi ve sesimizin duyulması yönünde bu şarkımızın öncü olacağı inancındayım.
eğer sizde buna inanır ve beni desteklerseniz işte üye formu linki

http://www.yedigunyildizlari.com/ygy/RegisterUser_input.action

zannedersem yedigün içeceğinden alıp oy atabilirsiniz bir kapakta 10 oy olması lazım biliyorum.
zaten bu video yaklaşık 3000 görüntülenmeyle youtube sitesinde başarılı.
bunuda tabiki sizler seyrederek taktir ettiniz' bu şarkı hepimizin şarkısı şimdi destek zamanı olduğuna inanıyor el ele başaralım diyorum.
üye olduktan sonra arama motoruna farkedin artık farkedin yazarsanız şarkıya ulaşabiklirsiniz bu arada oradada nicim desperadost .
sevgilerimle

not:bu şakı aranje edilmiş vokalleri okumaları yapılmıştır ama sizin dinlediğiniz ilk hali olan gitarla çalınmış halidir.

Bu fırsatın sana şansla geri dönmesini dilerim ogün..
Başarılar sana:rendeer:

Bülentcim başarılar dilerim :rendeer:
Yanındayız, seni destekliyoruz :cat:

umarım senin için güzel sonuçlanır.arkandayız.. başarılar:rendeer:

destekleriniz için şimdiden teşekküler:)bu paylaşım hepimizin parçası olduğuna inanıyor ve duyurulması yönünde sizler mail yoluylada eşe dosta iletme şansınız var ise beni mutlu eder ve motosikletci adına her zaman gösterdiğiniz varoluşunuzu paylaşımınızı bir daha daha göstererek güçümüze güç katarsınız teşekkü ederim.

başarılar diliyorum (:) meshur olunca bizi unutmada sonra hehehe ehe

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnşallah uğurlu gelir kardeşim.
Tabii ki destekleyeceğiz.
Başarılar dilerim.

[YT]L4zgccI73wE[/YT]
güzel bir şey olmus tebrikler
başarılar dilerım :rendeer:

Bol basarilar dilerim sana Bülent, sen kazanmasan bile mesaj iletilmis olucak. ben hemen bir yedigün kapip oyumu vereyim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güncel.... .

Başarılar dileyelim bülent....:rendeer:

İnşallah layık olduğun yeri bulursun.......:wiinkk:

Harikasın ...............::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:

Motosikleti
Dl650vstorm
ülkemde herkez konuşuyo bilende konuşuyo bilmiyende ama çok az kişi bişeyler yapıyo sende onlardan birisin yani konuşmak yerine bişeyler yapanlardansın biz motorcular idealist insanlarız ve konuşmak yerine bişeyler yapmayı yeğleriz bunu 29 ekimde de o yağmurun altında herkeze gösterdik şimdi yapmamız gereken bir yedigün alıp mesaj atmakmı sadece OLMUŞ BİL DOSTUM YANINDAYIZ.::asker::

sevgili arkadaşlar intenet üzerinden yedigünyıldızları adlı şarkı yarışmasına benim bestelediğim ve söylediğim farkedin artık farkedin adlı matosiklet'ci şarkımızla katılıyorum.
birçok aşk şarkılarım var ama ben motosiklet'ci dayanışmasını göstererek motosikletcinin farkedilmesi ve sesimizin duyulması yönünde bu şarkımızın öncü olacağı inancındayım.
eğer sizde buna inanır ve beni desteklerseniz işte üye formu linki

http://www.yedigunyildizlari.com/ygy/RegisterUser_input.action

zannedersem yedigün içeceğinden alıp oy atabilirsiniz bir kapakta 10 oy olması lazım biliyorum.
zaten bu video yaklaşık 3000 görüntülenmeyle youtube sitesinde başarılı.
bunuda tabiki sizler seyrederek taktir ettiniz' bu şarkı hepimizin şarkısı şimdi destek zamanı olduğuna inanıyor el ele başaralım diyorum.
üye olduktan sonra arama motoruna farkedin artık farkedin yazarsanız şarkıya ulaşabiklirsiniz bu arada oradada nicim desperadost .
sevgilerimle

not:bu şakı aranje edilmiş vokalleri okumaları yapılmıştır ama sizin dinlediğiniz ilk hali olan gitarla çalınmış halidir.

siteye girdim üye oldum fakat sana oy atamadım oy hakkınız yoktur yazıyo ne iş anlamadım????:cyclopsan

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar