İşte Cem_73 de burada...!

cem kardeşim hoş geldin seninle ufak bir gezimizden tanışıyoruz ve seviyoruz umarım bizimle mutlu olursun ben kendim adına elimden gelen tüm dostluğu ve yardımı yapmaya hazırım tekrar hoş geldin :cat: :rendeer:

cem abi hoşgeldin sitemize katıldığın için çok sevindim seni tekrar toplantılarımızda ve gezilerimizde görmek isterim

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin hemşerim :). Senin kız ufaksa benim evdeki ne oluyor anlamadım :silent: terrier oluyorda kendileri :p ...

cem baba,senden kurtuluş yok,nereye gitsem geliyorsun:mrgreen: burayada hoşgeldin dostum,dilerim hayallerine kavuşursun

:rendeer: aramıza hoş geldin dostum umarım sponsor larını bulur istediğin başarıları elde edersin BAŞARILAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

hoşgeldin abicim amma karizmasın haa :cherry:
çileğe bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :rendeer:

Hemşerim merhaba,herşey gönlünce olsun.Aradığın sponsoru bulman umuduyla,Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal.
Bozkurt
YBR 125
Balıkesir

hoşgeldin cem kızın çok tatlı kırmızı ejderinde ama en önemlisi torpilin büyük yerden UNAKITANIN bile sözü burda geçmezken senin kanka EGEKNN buranın tozonu çırpıyor:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Hoşgeldin dostum sana başarılar. Severim harbi motorcuları:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güncel

nevZAT150' Alıntı:
slm hoş geldin, sefalar getirdin... :rendeer: Artık gezilerin yanında tezahurat yapmaya pınarbaşına da gidicezzz :queen: Kardeş inşallah sponsor olayların hemen hal olur ve vakit geçmeden yarışlara başlarsın... .. ...

cem abi nerelerdesin=??? ne yaptın sponsor olayını, yarışlar nezaman olucak bilgilendirmeni bekliyorum.. :cat:

MoToR' Alıntı:
hoşgeldin cem kızın çok tatlı kırmızı ejderinde ama en önemlisi torpilin büyük yerden UNAKITANIN bile sözü burda geçmezken senin kanka EGEKNN buranın tozonu çırpıyor:queen:

:bounce: ilahi yaw iltifat olarak kabul ediyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar