İşte Cem_73 de burada...!

Merhaba, Sevgili Motosiklet.net;
Ben sisteme yeni üye oldum.
Burada olmamı sevgili arkadaşım EGEKNN sayesinde oldu.
Dün akşam Ekrem ile ewe doğru yollanırken alsancak civarında knn ve iki arkadaşına rastadık ve biraz sohbet ettik. sonra da soğuğunda etkisi ile fazla kalmadan ayrıldık.
Gecenin sonunda siteye girerek üye oldum.:)
Cem, sen yeni bir Başlık aç, hem seni önceden tanıyanların yanında tanımayanlara da tanıtalım.dedi.Ben de OKİ dedim ve işte sizlerde okuyorsunuz ve de az sonra da resimleri göreceksiniz...

Ben Nick im den de anlayacağınız gibi 1973 Temmuz İzmir denilen Dünyanın en güzel şehrinde Dünya denilen yere konumlanmışım. Bundan ne çıkarı var Dünya'nın bilmem ama burası gerçekten yaşamak için ayarlanmış güzel bir mekan ve tadını çıkartmak gerek. Yaşamak gerek...

Ben bir çoğunuzun bilmediğini tahmin ettiğim için biraz daha detay yapacağım kendim hakkında.

Cem_73 iki sezondur yarışmaya çalışan sponsor buldukça Pistlerin içinde KızılEjder'i ile o viraj senin bu düzlük benim yatıp kalkan bir adam.

haa buarada KızılEjder..!

Haziranın 12'sinde yapılan TMF ikinci etabına "bir motor portalının" sponsorluğunda girdim.
sonra ki etaplar içim iki sponsor daha ayarladı arkadaşlar ama son anda vazgeçtiklerini öğrenince tüm sezon hayalim suya düştü.
Bu sene için En büyük hedefim MotoGP ile aynı gün olan TMFGP de olabilmekti ama onuda ayarlayamadık.
Artık seneye düşünüyorum. Alper ile "Realbiker" birlikte bir websayfası hazırlıyoruz. Bu sayfası bitirdikten sonra kendimiz gidip sponsor olabileceğini düşündüğümüz kişilere gidip birebir görüşmeler yapıp netice almaya çalışacağız.
Çünkü çok riskli olduğu gibi çokta masraflı bir iş Yarışmak.
Rossi ler Melandri ler kolay yetişmiyor.
Biz de de Barış TOK. Sinan SOFUOĞLU ve de sevgili Tolga UPRAK gibi yetenekler var. ama daha da gelişmeli bu spor dalı.
...Şimdi bir kaç kare daha ekliyorum.

Buda benim ufak Kızım
Adı Çilek.
Bir rahat versede uyusam... ;)

bakalım Yeni seneye girerken beni neler bekliyor..!

Sevgi ile..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili dostum cem seni aramızda görmek aileye katıldığını bilmek çok sevindirici aramıza hoş geldin seni ve kırmızı ejderi yakından tanıyorum :wiinkk: arkadaşlığını ve tecrübelerini burada da bizlerle paylaşacak olman çok güzel HOŞGELDİN :rendeer:

hosgeldin:rendeer: umarım aradıgın sponsoru bulursun. sana basarılar.

Ailemize hoşgeldin kardeşim :rendeer:

Çok güzzel bir tanışma başlığı..Hoşgeldin..Başarılar dilerim yarıış hayatında..Bol şanslar.Umarım istediğin yerlere gelebilirsin..Siz sporcular sayesinde motorsikletler ve kullanıcıları dahada çok tanınacak trafikte ve saygı görecek..En azından ben bu şekilde düşünüyorum..

hoşgeldin cem.
tüm hayallerinin bir gün gerçek olmaları dileğiyle!
:rendeer:

hoşgeldin. bende şu an izmirdeyim. yarışlar pınarpaşında sanırım. katılırsan destek veririm her zaman manevi destek tabi.:)

evet hoş geldin cem73 burası daha hareketli burada sponsor işinde daha şanşlısın bence inşallah tecrübe ve emeğine değer verecek birileri muhakkak bulunur ve yeni motor yarışlarında bizleri temsil edecek arkadaşlarında önü acılı:cat: r sayenizde

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm hoş geldin, sefalar getirdin... :rendeer: Artık gezilerin yanında tezahurat yapmaya pınarbaşına da gidicezzz :queen: Kardeş inşallah sponsor olayların hemen hal olur ve vakit geçmeden yarışlara başlarsın... .. ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar