İşte Bu Olmadı Apla

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bir motor incelemesi izleyeyim dedim. Ağzım açık kaldı. Her şeyi kendinden menkul kadın bir vlogger önündeki Çin malı motoru övdükten sonra Çin malı motor kötülenlere öyle bir el hareketi çekti ki donakaldım. "Yorumlarda yerden yere vurmuşlardır" diye düşündüm. Okuyunca bir kere daha şaşırdım. Herkes çok beğenmiş. İzleyicisi, abonesi gani gani. Kendi kendime "nooluyo lan" deyip bu başlığı açmaya koyuldum. Biz mi çok eskidik, devir mi çok sapıttı bilemedim.

ohzn6yu.png

Dakika : 12:08

https://youtu.be/_NrBcv4vZiY?si=EkphLs2wGT9FkBvC

Abla ses tonuna hiç hakim değil, o yüzden asla katlanamıyorum ben hali hazırda. Ama işte böyle şeyler iyi prim yapıyor malum.

video yorumlarına şöyle kabaca bi göz gezdirdim, çıkarımım şudur:

facebook'ta yaşını başını almış dayılar vardır ya, hani fake-make eskort profillerine aşk nağmeleri düzerler, sabah kendi karılarının yüzüne bakmazlar da orda-burda kıçını başını açanlara aşk böcüğü gibi kalpli günaydın mesajları atarlar; hah işte yorumlar tam o ayar.

kadın-erkek ilişkisinin tabu görülmesi, milli karakter özelliğimiz çekingenlik, yol-yordam bilmeyiş, ergen cahilliği derken iyice amsalak doldu ortalık!

Millete yediğini gösteriyor biz de yedirdiğimizi mi gösterelim

Çok da şeyapmıyım diyordum ama 4 sene önce de video çekiyorduysa..

RS660 videosunda motoru Sıralı 4'ten devşirme falan demişliği var, kibarca yazdım ses etmemişti.
Şimdi de nasıl övmüş diye açayım dedim, RKS QJ ve Zontes'i satın aldı falan diyince dayanamadım kapatacaktım, az daha bakayım dedim.
160 boyuyla dizleri 90 derece olmuş, 180-190 sıkıntı olmaz diyor.

ya biraz şu işe özen gösterseniz ey halkım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok da şeyapmıyım diyordum ama 4 sene önce de video çekiyorduysa..

RS660 videosunda motoru Sıralı 4'ten devşirme falan demişliği var, kibarca yazdım ses etmemişti.
Şimdi de nasıl övmüş diye açayım dedim, RKS QJ ve Zontes'i satın aldı falan diyince dayanamadım kapatacaktım, az daha bakayım dedim.
160 boyuyla dizleri 90 derece olmuş, 180-190 sıkıntı olmaz diyor.

ya biraz şu işe özen gösterseniz ey halkım.

Bu kızımızın eşi de galiba motorcuydu, muhtemelen ondan duyduğu bilgileri bizlere yanlış bir şekilde anlatıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------

Erbabı yapınca sakil durmuyor :)

MotoRhino'yu da ilk (ve son defa) görüyorum. Yukarıda birisi ses tonu demiş, evet buna 20sn bile dayanılamaz hakikaten...

Evet, maalesef sesi hamster gibi

Bu kızımızın eşi de galiba motorcuydu, muhtemelen ondan duyduğu bilgileri bizlere yanlış bir şekilde anlatıyor.

Kamera arkasında sigara içen abimiz mi =)
Vallahi insanlardaki bişey anlatırken bu kadar umursamaz olma bu kadar rahat olma hali müthiş.
Bir de şu nah sahnesini izleyeyim dedim.. Ya tamam Çinli motor da kullanan olacak ve Çinli üreticiler bi 10 sene sonra çok daha farklı bir noktada da olacaklar bence de..de...
Zaten 1-2 sene onra Japona dönecek herkes diyorsun arada? :D
Neyse iyi çekimler diyeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz 10 dk izlemeye dayanamadık, adam onunla bir ömür geçiriyor. Muhtemelen adama daral gelmiştir, efkardan yakmıştır sigarayı ve "la benim burada ne işim var?" diye de düşünmüştür.

sesli güldüm ,motomagazinnn :)

Motosikleti
D400
motora binen her hatun neden bu işlere soyunuyor anlamıyorum.

bilgi desen yok, üslup desen yok.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Videoyu izlemedim, ekran görüntüsü yeterli oldu. Alıcısı olunca, bu tür hareketler tutuyor maalesef. Düzgün inceleme yapan arkadaşların kanalları da ya yok olup gidiyor ya da bu tarafa evriliyor. Doğal seçilim gibi birşey heralde.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
TikTok'da meme açana binlerce lira para kaptırılan memlekette, eh bu da makul sayılır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar