iste bir kaza videosu atinada

selam arkadaslar

2004 yazinda olan bu kaza arabayi kullanan KADIN KIRMIZIDA gectigi icin motora carpmis . Ah bu kadinlar!!!

Adamda ucuz kurtarmis yani ne kask ne mont allah korusun kimsenin basina gelmesin

iste izleyin :

http://www.youtube.com/watch?v=tth9krDtxII

kadınlar konusunda birşey diyemem ama burası kesin turkiye derdim :)
hayır kaza olduktan sonra karsı seridin trafigine bakarmısınz. anında yogunlasıyor. işte bende buna gıcık oluyorum. ulan gerizekalı herifler yolunuza devam etsenize ne bakıyorsunuz. illa yorum yapacaklar. demek sadece turklere ozgu virşey degilmiş bu !!!

yok kesinlikle suc kadinda kirmizida geçiyor çünkü adam haykiris içinde madem sende kirmizi yaniyor neden durmuyorsun diyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aman Stavro Ben aynı videoyu bir iki hafta önce Aynı senin dediğin gibi Ah bu kadınlar başlığıyla vermiştim. Neredeyse sanal linçe kalkışacaklardı.

adam cinsmiş ama, yere oturduğu anda kalkıyo. otursana kardeşim alala.

adam kazayı yapıyor arabanın üzerinde asflata yapışıyor yere yatmasıyla kalkması bir oluyor o sıradada bağırıp çağırmaya başlıyor:queen:

Adam gerçekten çok şanslı hiç korumada yok üstünde Valla kadir gecesinde dogmuş galiba herzaman full koruma derim kardeşim... sevgiler saygılar...

Walla bana böle olsa kazadan kalkıp kızmaya başlamam direk döverim kim olursa olsun nede olsa bu ülkede kadın erkek eşitliği var:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar