işte bir çaylak

Puhahahahahhaha diye gülemem.. Çünkü motoru ilk aldığımda bende böyle olabililrm :cherry:

Temel Motosiklet Kullanma Kuralları 1: Motosiklet nereye bakarsan oraya gider.
Şekil A'da görüldüğü gibi:mrgreen:

yok hep ole olmuyo bindiğin motordan korkarsan genellikle ole oluyo korkmaman lazım bir dakika bile tereddüt ediyosan o anda binme biraz sakinleş
ha bide araba kullanmayı biliyosan daha çabuk öğreniyosun

asıl motora korkuyorsan bıneceksın ..korkmuyorum dıyenler kendıne guvendıklerı için daha cok kaza yapıyorlar.ben ustayım bu işin ehliyim felan gibisinden

dfa

ah canım benım yazık olmus sana (motora yani adama degil) hehe .saka bi yana kucuk cc ile baslamanın önemini gösteren bi belge gibi sanki

val ben ilk kunlan dığım da böğle olmadım ama gene zor du şimdi nası kunlanıyoz bu iller böğledir ilk bisiklete binerkende düşeriz

:mrgreen: Adam Orda debriyaj olayını çözmüşte adamın ayakları leylek gibi açmışş frene ne ile basıcakk olan bir makineye bide agaca oldu adam daha frene basmayı bilmiodur eminim bide yaklaşırkenn gaz vermiyormu orda kırıldım:queen: :mrgreen: gülmekten vallahi ama tabi gülme komşuna gelir başına misali :mrgreen: ama ben bakalım ne olucam daha vitesli bilmiyorum ama arabayı çözdümm araba hertürlü heee bide java 350 sürdümm bide mondial 125 mt 1.5 sene sürdümm:mrgreen: heee bu arada 16 yaşındayım daha:mrgreen: ....

c@n

offf yahuu ürkütücü 1 olay ilk ve son denemesi olmuştur herhalde acaba motorun durumu nasıl yaaaa

yok hep ole olmuyo bindiğin motordan korkarsan genellikle ole oluyo korkmaman lazım bir dakika bile tereddüt ediyosan o anda binme biraz sakinleş
ha bide araba kullanmayı biliyosan daha çabuk öğreniyosun

Araba sürmeyi biliyorum azcık.. Yani direksiyon öğretmenliği yapabilecek kadar :)

Korkmam korkmam nie korkiim ki :) Yani kolay öğrencem bu işi hehehe :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar