İşte Benim Ufaklıklar

Motosikleti
Su Motoru
Bu aşağıdaki Selo. Biraz sapıktır, normalde kediler Mart da çoşar bizimki 12 ay boyunca çok coşkuludur :p. Veteriner "uyutalım abi" dedi :cherry:.

15gq1.jpg

Poz vermeyide çok sever :p

25jk.jpg

30ov.jpg

Bu da evimizin masum ve bir o kadar da mazlum kedisi Yumak. Selo dan çektiğini Irak Amerikadan çekmedi :cherry:. Ben ona Yıııımmmmmmaaaaaaaaahhhhhh diyorum :p. Ne zaman seslensem kaçacak delik arıyor :).

48fu1.jpg

56bo.jpg

67jy.jpg

Bakın şimdi size iki kardeşin yanyana çekilmiş fotografları gibi gelebilir :cherry:.

79gm.jpg

81rl.jpg

İşte acı gerçek :p. Geçen gece odada yakaladım! Bunlar ENSEST abiii :queen:

97vp.jpg

116uo.jpg

100hu.jpg

121cw.jpg

134zu.jpg

158oo.jpg

İşte son olarak evin emektarı. Chipsy 12 senedir bizimle yattı bizimle kalktı. Fotoğrafını çekerken "bakımsızım usta sonra çek" dedi ama dinlemedik :cherry:

163dv1.jpg

lafı ağzımdan aldın. ben de bunların biri azgın, ötekini iğfal etmeden nasıl duruyor diyecektim. sen ensest ilişki sırasında yakalamışsın zaten :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alllaaaaaahhhıııımmmm opnlar ne tatlı yaratıklar öyleeeeeee :queen: Çok sevimliler yaaaaa.Allah sahibine bağışlasın :p :p

Motosikleti
Su Motoru
watercolours abi bizim Selo sana hasta olmuş :cherry:. Valla ben onun yalancısıyım :p ...

selo erkekti de mi? 5x ona daha uygun. hem yumak gibi bi o yana bi bu yana döner 8köçektir kendisi de), selo sıkılmaz ondan. :queen:

"Metal",Senin Selo'nun kanatlısından benim evde var.Konuşuyo falanda bizimki.Çok güzel hayvanlar!

Motosikleti
Su Motoru
DARKDIAMOND abi bende bi modifiye olayına girip kanat takmayı planlıyorum :cherry: ...

MeTaL Pisiciklerine bayıldım çok tatlılar kedileri çok severim.:bounce:

Benimkiler de bunlar :p

Bu köpük sokaktan bulduk büyüttük buldugumuzda minickti ve simsiyahtı. Çok canımızı yaktı ama değdi :)

Buda köpük bu maaşlı çalışıyor Patronun kedisi :p
İran kedisi

gerçekten hepsi çok sevimli :) bugün Ayşe Şule Bilgiç'in yazısında da kedili motorlar vardı :)

Motosikleti
Su Motoru
Hea aynı kedi :p sende dial up var kafan karışmış :cherry: ...

Motosikleti
Su Motoru
Bu da benim Selonun en beğendiğim fotosu fakat tarih çıktığı için tam dil yok :p ...

10000579tm.jpg

Bizim evede cuma gecesi bi kedi daldı siyah kuyruğu yeni kopmuş ve sol bacağında kocaman bi yara var, neyse yıkadıktan sonra tekir cinsi olduğunu anladık abileri ablaları, hemen pansuman işine giriştik dünde bi ameliyat geçirdi, şimdi küsüz veterinere götürdük diye küstü bize, yaraları 20 güne kadar kapanırmış, sol bacağındada kırık varmış (kim bilir n geldi başına) şimdi kaloriferin altından düşman gibi bakıyo şimdi bide tuvaletini nereye yapıcaanı öğretebilirsek tamamdır
goruntu1022ii.jpg
[/URL][/IMG]
yıkanırken böyle iğrenç oluyorlar
goruntu1041jk.jpg
[/URL][/IMG]
soorada böyle tatlı
goruntu1050kq.jpg
[/URL][/IMG]
yarası
goruntu1065rf.jpg
[/URL][/IMG]
artık yerinde olmıyan kuyruğu
goruntu1072dz.jpg
[/URL][/IMG]

Geçmiş olsun :rendeer: , tuvalet işi kolay Carrefour a gidip hazır kedi kumu alıyorsun sonra kenarları yüksekçe bir legene bir miktar döküyorsun gerisini kendi hallediyor. Temiz hayvan :cat: , tecrübe konuşuyor bende 1 yaşında Van kedisi var çok tatlı bir kız, damat adayı arıyoruz malum mart yaklaştı :)

Motosikleti
Su Motoru
Çok güzel Salih. Ayrıca hassasiyetinizede hayran kaldım :). Güzel bir kız umarım iyileşir ve sağlıklı bir kedi olur. Bizde sokaktan bir kedi bulmuştuk zamanında, speaker kutusu yaptırmıştım eve woofer koyacaktıktım, bakkala gitmek için kutuyu aşağı bıraktım bakkala gidip geldim ve eve çıktığımda kutunun içinden mırrrrkkk diye bir ses geldi. Hayvan soğuk olduğu için oraya saklanmış. Neyse çok tatlı bir kediydi, dişi, cana yakın ama ne yazık ki geçen sene kaybettik :pr:. Kalbi hastaymış ...

Bu arada senin kızın da çok tatlı olmuş yıkanınca, kırık için bir şey yapmayı düşünüyor mu veteriner?

Şuan annemin evinde 6 tane kedi var 3 ünü ben götürdüm sokaktan bulup gözümü açtıımda kedi vardı bizim evde çook severim hayvanları,bende bi damızlık erkek var istersen koca kafalı dişlek kocaman bi herif bu ara yorgun işleri cok youn malum mahalledeki bütün kedileri çoğaltmakla meşkul ama bi randevu alabilirim belki.
kırık işini sonra halledice yara kapanınca dedi ama o zamana kadar sanırım kaynar umarım yamuk kaynamaz, müdahele etmek istemedim onun işi sonuçta (ben uyuz olurum işime karışılınca) heralde bi bildiği vardır beklerken

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar