işte benim sarı kızım..

hayırlı olsun ramzeyler canavar gibi diyorlar ama canavarla çarpışmaya kasksız gitme derim :)

seni kın kınkınıyorum :) sanayide de olsa kask takmalısın :) hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş :):wiinkk:

motorun çok güzelmiş kavuşmana ayrıca sevindim kazasız belasız bin:rendeer:

jandarma elinde tutmuşta keyfinden değildir tabiki vardır bir nedeni merak ettim doğrusu:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun be arkadaşım ne mutlu sen ve senin gibilere...senin gibi arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyuyorum.benimde zongshen 200 cross um var.nice kazasız belasız km lere hayırlı olsun:rendeer:

Sana çook YakışMIŞ motorsikletin tekrar motoruna kavuşman Güzel Güle Güle kullan :) inşallah uzun yıllAR YÜZÜNDEKİ O gülücükler eksilmeden binersin motoruna...

hayırlısı olsun cansucuğum :) allah kaza ve usta yüzü göstermesin diyecem ama ustanın yüzünü hergün görüyon sanırım :p
Lüleburgaza motorsuz gelince gezmeme izin verirsin herhalde , söz veriyom önteker arkateker kaldırmaycam :p

CAN maldan daha önemlidir abla..sen kaskını korumalarını takmayı ihmal etme...:cat:

malkaradaki sarı motor değil mi o yaaa,demek senin ha,ama sen kullanmıyodun cansu,başkası kullanıyodu senin sarıkızı,bu arada bıcırı ne zaman alcan cadıı

Forumdan Uzaklaştırıldı
gözün aydın güle güle kullan abinden uzak tut :)candarma kabmasın gene:mrgreen:

malkaradaki sarı motor değil mi o yaaa,demek senin ha,ama sen kullanmıyodun cansu,başkası kullanıyodu senin sarıkızı,bu arada bıcırı ne zaman alcan cadıı

Abisi kullanıyordu Ya ben Tulum giycem birde Artçı olucam çık çık çık :queen: hiç yakıştıramadım bide hava atıcam edicem diodun sen soy ismime benzemeye başladın şiiii :mrgreen:

Abisi kullanıyordu Ya ben Tulum giycem birde Artçı olucam çık çık çık :queen: hiç yakıştıramadım bide hava atıcam edicem diodun sen soy ismime benzemeye başladın şiiii :mrgreen:

bıcırlar siz fazla konuşmayın bakim :queen:

durum farklıydı abime verdim motoru o ordan tekirdağa gitti hem motorla beraber :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar