Işte Benim Makinam Bu

Bence süper olmuş. Bu motora yapılabilecek belkide en sade ve güzel degisiklikler. Eline saglık arkadasım

temiz motor motoruna böle bakan arkadaşlara hastayım. ben bir türlü böle bünemiyorum.

Son düzenleme:
Harley Davidson çizmelerinin çakmasını görmüştüm de motorunu ilk defa görüyorum :mrgreen: :mrgreen:

Ama güzel çalışma olmuş eline sağlık :)

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için..
Ayrıca şuanda hava şartlarından dolayı makinamı koruyucu maddelerle temizleyip garajında muhafaza edip sabırsızlıkla yaz gelmesini bekliyorum..
DAHA YAPILACAK YERLERİ VAR...BEKLEYİN DERİM...Saygılar.:cat: .

Arkadaşlar üzülerekte olsa sattım.Ama yine buna benzeyen bitane alıp onuda 1 numara yapmaya çalışacam..

bir senedir yenimi satın hadi hayırlısı umarım harley diye satmamaşın dır çünkü bidafasında babam urfadan çay almıştı poşetlerin üstü çay altıda saman doldurmuşlardı onun için çok yaratıcılar ve zekiler tebrik ederim.:mrgreen:

çok güzel olmuş önemli olan standartları aşmak harleye özenerek yapmasaydın keşke hiç etiket koyma millet merak etsin ne bunun markası diye hiç unutmam ramzey marka motorumu ilk alırken daha anahtarı takmadan bütün etiket ve yazıları sökmüştüm :D hatta servisteki adama motordaki kabartmayı bile yoket demiştim yani mühim olan kendince motorla oynamak hem dış görünüşüyle hemde mekanigiyle...mutlu kalın keyifli sürüşler

bir senedir yenimi satın hadi hayırlısı umarım harley diye satmamaşın dır çünkü bidafasında babam urfadan çay almıştı poşetlerin üstü çay altıda saman doldurmuşlardı onun için çok yaratıcılar ve zekiler tebrik ederim.:mrgreen:

Paşa motoru harley diye satmadım..
Ayrıca aldığınız çay içinde şuan yazmış olduğun cevap gibi üzücü..:farao:
BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM:cat:

hemşerim gerçekten güzel duruyor ha motorun. bir gün urfada karşılaşırsak yakından bir incelerim :wiinkk:

hemşerim gerçekten güzel duruyor ha motorun. bir gün urfada karşılaşırsak yakından bir incelerim :wiinkk:

İnşallah Babocan İnşallah..Beklerim...

Çok güzel olmuş tebrikler, satmana üzüldüm ama

Üzülerek sattım ama yeni bitane alıp onada şekil vermeye çalışıyorum Babocan..
Yenisi buda linki
:
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/37478-modifiye-ile-yeniden-dogus.html#post835456

Son düzenleme:
güzel durmuş eline sağlık.çakma markayı tasvip etmesemde emeğine saygı duyuyorum.:cat:
bu arada orjinal harley sahibi biri seni motoru görürse ne olur bilemem:)
sattığın kişiye harley diye kakalasaydın:p

Son düzenleme:
way be dedim harley almış süper çalışma ellerine sağlık ama arkaya yaslanmalık yaptır bende 80 cm falan ben yaptırmıstım ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel olmuş keşke harleyde 150 cc lik motor yapsada fiyatıda daha düşük olsa belki seninkini görüp etkilenirlerde yaparlar insanlarda ulaşırlar.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum helal olsun güzel olmuş fakat fiyatta uçmuşşun ucundan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar