Işte Benim Makinam Bu

Son düzenleme:
Güzel ama nedense sevemedim chooperları.. Alana satana hayırlı olsun..

Ya sen hep gününü modifiyeyle mi geçiriyosun ablacım..Yengeye zaman yok mu..?:queen:

Hacer hoşgelmişsin.:queen:.Walla yengenin yeri ayrı o hep içimde zaten:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar motor arkadaşın motoru,emek onun emeği bence çok hoş olmuş. Çünkü üzerinde bir zaman ve emek harcanarak yapılmış o bu şeklde binmekten zevk alıyor ise bize sadece kazasız keyifli sürüşler dilemek düşer.
ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :cat:
Ayrıca hepinizin gözünden kaçan bir şey var ne kadar temiz bir motor olduğundan kimse söz etmemiş.Pırıl pırıl ve tertemiz :cat:
İnsanın malına temiz bakması ve özenerek özel birşeyler yapması,onu farklılaştırması kadar güzel bir şey var mı ?
Tekrar söylüyorum ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :cat:

Traştan muhaliflere verilebilecek en güzel cevapları vermişsin dostum ilave etmek gerekirse şunları da söylemek gerekir hatta:
Alay etmek ayıptır.Başkasının yaptıklarını eleştirebilmek için ise önce kendi eserlerini ortaya koyup beğeni toplamalıdır insanlar.
Yoksa alınteriyle ancak çinli bir motor alabilen veya hayatı sadece motor olmayan insanların bu motoru modifiye etme sevdasıyla dalga geçmek için eline hiç tornavida almadan,bir gaz teli değiştirmeden motora binmek, baba parası yemek yeterli bir donanım değildir.

kardeşim boş ver takma kafana yinede çok güzel olmuş emek harcamışsın deymiş eline sağlık merakettim ruhsatta ne yazıo

slm tebrikler;tebrikler bütün linklerini inceledim.bir insan
bukadar motosikletle uğraşmaz.emeğin tartışılmaz
ve zannedersem bu işi hobi halinegetirmişsin
ticaretini yapmanıda tafsiyeederim.başarılar say r.hakan

asm

Abi 250'lik daha iyi olmuş maşallah. Güle güle kullanasın.

Ağır bir görüntüsü var kırmızı olan 150'liğe nazaran.

ASlında böyle imkan olsada herkes kendi motorunu customize etse...Millet motorunu modifiye ediyo ama 3 liraya aldığı motor 5 liraya geliyo öyle yapınca da :mrgreen:

Gerçekten dehşet yapmışsın.. gerçek halley zannettim ilk başta.. ama süper olmuş.. eline sağlık.. sen bi tasarımcılara mail at resimleri gönder belki sağlam bi yerde motosiklet tasarımlarıyla köşeyi dönersin..
Görünüş süper ama sesinide halleylere olabildiğince yaklaştırki hemen çakmasınlar :) biliyorsun halley motosikletler çalışırken yanlarında durmak zor oluyor :D
kib.

Ellerine emeğine sağlık süper olmuş harley veya bir başka marka yapılmasındaki amaç bişeylere benzetmek değil diye düşünüyorum burda bi emek var ve bu emeğin karsısında saygıyla eğiliyorum :cat:

Abi güzel olmuş eline sağlık ama 250 cc olsun bir dahaki motorun 150 cc düşük geliyor bu kasalara :)

Aha çakma harley! Cantları değiştirseydin daha güzel olurdu airbrush falan

Murat abi önceliklle emeğine sağlık.Şimdi söyleyeceklerim 16 yaşında bir çoçuktan (BEN) geleceği için kulak vermeyip aldırış edip etmemek size kalmış.Üstüne üstlük (üstük müydü ya herveyse) bu camiada yeni birisiyim kimseye de ahkam kesecek halim yok sadece bir öneri olacak benimkisi.(Ne uzattım lafı be)
Murat abi bence motorda yapılması gereken değişiklikler şunlar olmalıdır:
Bence depo üzerindeki harley stickerından ayrı bir de akü kapağının üzerinde bir tane daha sticker olması güzel olmamış.Sadece depoda olması daha sade ve güzel olur.İstendiği takdirde başka bir sticker uygulanabilir akü kapağının üstüne.
Bir de koruma demirinin ve arkadaki çanta takma aparatının nikelajlı olmaması bu tip motorlarda yakışık almıyor.Nikelajlı olursa daha güzel olur.
Ayrıca ön çamurluğa ek olarak uygulanan tozluk motosikletin daha temiz olmasını sağlar ama görüntü olarak pek güzel durmadığını söylüyorum.
Bunların dışında zeten motosiklet çok güzel bu söylediklerim olursa motosiklet daha güzel olur diyorum.Emeğinize ve paylaşımınıza tekrar teşkkür ediyorum.
Saygılar.:bounce:

Abi bu motoru satmışsın sen .Olsun.:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi herkes çin malı motoruna harley davidson sticker ı yapıştırıyo amacım kınamak değil ama çok güzel oluyor..

Şimdi millet bu başlığı görünce yeni makina aldığımı sanacak...:cyclopsan

Yok arkadaşlar bu makina yok artı...Ben satmıştım bu aleti...:p

harbiden öyle sandım abi:mrgreen: Kim hortlattı bu topici Yahu:mrgreen: Bu arada sende sisiBar HAstalıgımı var abi Her aldıgın motorunun sisiBarını söküosun:mrgreen:

harbiden öyle sandım abi:mrgreen: Kim hortlattı bu topici Yahu:mrgreen: Bu arada sende sisiBar HAstalıgımı var abi Her aldıgın motorunun sisiBarını söküosun:mrgreen:

Heheee..İyi tespit valla paşam...:cat:
Evet, sisibar one ki.:bounce:....benden uzak dursun...:queen: :queen:

Yok be aslında sisibar genelde classic olan makinalara yakışmadığı kanısındayım..

Ana viragolara,dragstarlara ve shadowlara yakışıyor..Yani öntekeri ince sportlara..

Classic önü kalın olan chopper'lara yakışmadığını düşünüyorum..

abi herkes çin malı motoruna harley davidson sticker ı yapıştırıyo amacım kınamak değil ama çok güzel oluyor..

Yok be paşam... Makinayı görünüşte özüne dönüştürmek amaç..

hani çinliler harleylerden esinlenmişlerdi ya..evrimi tamamlamak amaç...:queen: :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar