İşte Benim Makina

Merhaba arkadaşlar zuun zamandır sizi dışardan izliyordum.Hiç bir konuya katıılmadan çoğu arşivi konuları inceledim...Hakikaten güzel bir site bundan sonra aranızda aktif olmaya karar verdim.İlk önce sizi makinamal tanıştırayım :D

Yorumlarınızı merak ediyorum ayrıca tavsiye ve önerilerinzide(Modifiye Hakkında)

İlgi olursa veya incelemek isteyen devamı gelecektir :)

Son düzenleme:
Paşam hoşgelmişsin. Makinanın markasını bi türlü okuyamadım..Maksat modifiye tarafından yardımcı olmak babında..Görsel olarak ışık modifiyesi hoş olmuş...
başka istediğin modifiye kısmını yazarsan yardımc ıolmaya çalışırız...Biraz daha bilgi lütfen:rendeer:

Teşekkürler... Antalyadayım ...
Modifiye konusunda boya olabilir ,motorum çoğu motora göre güçlü rofajı sağlam oldu ama gerek motor gerek dış görünüş açısından aklınıza ne gelirse söyleyin açıkça...

İlgilendiğiniz için teşekkürler

Markası Yamoto 150t
Asya tarzı bişey...

Abi işte süper istediğim gibi ama ....(aması olmasa)
Şimdi ben parlak bir boya istiyorum bunun bana maliyeti nedir naıl yapılır nerede yapılır sonra mtoru maf etmiyim...

Parlak derken metalik boya diye algılıyorum..
Haaa bir de sen Antalya daysan bu işin uzmanı var..

ee abi ne duruyosun MSN den halledelim :D
Parlak derken ne dediğimi bilmiyorum parlak diyorum işte :D

hoşgeldin dostum modifiye iyi bence daha farklı şeyler katabirlisin internette biraz araştırma yap bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah...başlığı bir dahaki sefere daha açık yaz abi yanlış anlaşılır.burası ciddi bir müesese:queen:

arkadaşlar o mavi neonlar nerede satılıo banada söleyin lütfen bende takmak istiorum

Oto aksesuarcılarda satılıyor...
Evet başlık baya anlamlara kayıyor aslında yeni farkkettim!
Baya bi araştırma yaptım internette bulabildiklerimide somutlaştırdım ;)
Ayrıca sizden her türlü modifiye görüşünüzü belirtmeniiz istedim ama bildiklerinizi yardımcı olabilweceklerinizi...

O husssara daha ööncede göz atmıştım süper bi çalışma olmuş ama bak bak bi yere kadar :D

Son düzenleme:
Kardeş allah kaza bela vermesin. şehir içi için heleki bence şu mevsimlerde en ideali scooter. makinada yakışıklı duruyo zaten :) fazla söze gerek yok.

bu arada aramıza hoşgeldin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar