İşte benim karavanım :)

Meraba arkadaşlar hep motosikletten bahsediyodum birazda deişiklik yapim dedim benim yaşam tarzım biraz ben gibi deişik oldugu için :) kendi yaptığım karavanımı sizinle paylaşmak istedim belki aklında bende yapmak istiyorum vs diyen arkadaşlar olabilir.
Nasılmı aklıma esti cesaret ettim şöyle kira vermek ne demek kiracılar iyi bilir vala her ay 500 ver ver zoruma gidiyodu hatuna dedim aklımda bi fikir var sen ne dersin?
Oda hayret ettim süper olur dedi sonra bi kredi patlattım net ten bir minibüs aldım ama alırken sanki minibüs hattında çalışcakmış gibi saglamını sectim:) halbuki kontaga anahtar girmicekti herneyse bu vesileyle minibüste kullanmış oldum çokta zevkliymiş beyler.
Plakayı trafikten cektirdim vergisi cartı curtu olmasın diye annemlerin evinin bahcesi müsayit oraya cektim minibüsü altlarına destek koydum ve dogru koçtaşa :p takım taklava aldım
ve fırsat buldukca yaptım duvarlar kartonpiyer yerler laminat parke banyosu hakiki mermer yani çok saglam yaptım çok ugrastım ama olsun tuvaleti koyamadım bir tek onun içinde çok ugrastım koydum ama gideri falan düşündüm boşver dedim banyonun giderini yaptım su tesisatı ve ana elektrik kutusu koyarak büyük sorunları hallettim mini buzdolabını eskiciden aldım:D şanslı herifim başka bişi için gitmiştim orda minik buz dolabı görünce kaptım video cektim demin cünkü cevremde duyanlar inanmıyo hala inanmıyolar ama en azından siz inanırsınız :)
Herneyse umarım begenirsiniz.

çok güzel olmuş elinize sağlık tam kafa dinlemelik yer :cat:

Ben yalis mi anladim :) evlisiniz bir de cocugunuz var(bebek yatagina istinaden soyluyorum)
Ve esinize bundan sonra karavanda yasayalim dediniz o da kabul etti...
Suan soktayim.....

Ben yalis mi anladim :) evlisiniz bir de cocugunuz var(bebek yatagina istinaden soyluyorum)
Ve esinize bundan sonra karavanda yasayalim dediniz o da kabul etti...
Suan soktayim.....
hahaha:D evt aynen öyle 3 aylık bebegim var ve maşallah daha hastalık görmedi bide şimdi bu yaptıklarım tabiki keyfi degil eşim dogum iznine cıktı ben kirayımı ödiyim yoksa 3 kredimi mi geçim kolay deil
hem hep hayalini kuruyodum karavanda yaşasam nasıl olur diye şimdi o keyfede erdim:) yağmur yağarken o ses süper 2+1 deil ama bana 3+1 gibi :)

Sevgili arkadaşım veya ağabeyim. Gösterdiğiniz çok büyük bir sevgi örneği aynı zamanda.. Bu zamanda kalmadı yengemiz gibi insanlar.. Başkası olsa çeker gider. Çocuğa daha titiz davranmak gerek,çok hassas olmalı :) Saygılar,Tebrikler..

İnto the wild Türk versiyonu.:)
İste budur,tebrikler

DiahC.jpg

F54

güzel bi fikir bende her ay 375 tl vermekten bıktım dükkan kirası elektrik su vs daha saymıyorum :pr:

Çok güzel olmuş ta kışın ne yapacaksınız?
Bir de keşke trafikten çekmeseydiniz geze geze güzel olurdu :)

Sevgili arkadaşım veya ağabeyim. Gösterdiğiniz çok büyük bir sevgi örneği aynı zamanda.. Bu zamanda kalmadı yengemiz gibi insanlar.. Başkası olsa çeker gider. Çocuğa daha titiz davranmak gerek,çok hassas olmalı :) Saygılar,Tebrikler..
Allah herkeze bendeki gibi hatun nasip etsin evedyken arada tartışıyoduk karavanda daha öle bişi olmadı :) yok yok çoçuk çok iyi nazar degcek diye ağlıyo diyorum ama turp kelimesi az kalır :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

vayy be süper olmuş elinize sağlık :)
tşk ederim saol :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------

güzel bi fikir bende her ay 375 tl vermekten bıktım dükkan kirası elektrik su vs daha saymıyorum :pr:
sorma bu devlet bizi böyle hırpaladıgı sürecede ödemeye mahkumuz alternatiflere kayıyoruz napalım ama olsun ekşın hayatta eksik olunca tadı çıkmıyo :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

Çok güzel olmuş ta kışın ne yapacaksınız?
Bir de keşke trafikten çekmeseydiniz geze geze güzel olurdu :)
aslına bakarsan kışın yaptım karavanı ben o zamanlar daha iyiydi ya şimdi sıcak oluyo :) bu kadarcık alanda ufo yakarsan nolur?fırın yani sıkıntı olmadı
birde ben yaparken 4 bir yanı straforla döşedim üstüne kartonpiyer.
trafikten cekeseydimde 750küsür vergi ödeseydim:D ama varya bunla bi kampa gitsem yok yok yani süper olur:D

aslına bakarsan kışın yaptım karavanı ben o zamanlar daha iyiydi ya şimdi sıcak oluyo :) bu kadarcık alanda ufo yakarsan nolur?fırın yani sıkıntı olmadı
birde ben yaparken 4 bir yanı straforla döşedim üstüne kartonpiyer.
trafikten cekeseydimde 750küsür vergi ödeseydim:D ama varya bunla bi kampa gitsem yok yok yani süper olur:D
Bir klima takarsin olur biter.Bu kadar sey yapmissin,klima problem olmaz heralde

Bir klima takarsin olur biter.Bu kadar sey yapmissin,klima problem olmaz heralde
ya sorma hatun tuturmuş boşa masraf yapma diye :) evt klima büyük eksik ama ufo işimi görüyo görmese kesin takardım cokta kolay benim için montajı
biraz açil gecmem gerekiyodu buraya oda etkiledi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar