İşte Benim Bebeğim Cagiva mito 125

Arkadaşlar İnşallah yarın Motorsikletime kavuşacağım bu kendime ait ilk motorsikletim olucak hep arkadaşlarımın motorsikletlerine binmekten ve yoldan geçen motorsikletlere kafamı çevirip bakmaktan bıkmıştım artık inşallah yarın benimde bir motorsikletim olucak Birde kask alıcam ama kafam çok karışık Marushin tnt 888 kintano kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum memnunlarmı? Marushin Shoei Agv Arasında kaldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
shoei nin lazerin 245euro civarındaki kaskları çok iyi tavsiye ederim.:cat:

inş kask kafanda bir süs olarak eskir hic kullanmak zorunda kalmazsın

saygılarımla

Hayırlı olsun yeni motorun, kazasız belasız bol km'ler :)

hadi bakalım hayırlı olsun...allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...alınca fotolarınıda ekle ama fotosuz olmaz hayırlı olsun başlığı...:bounce:...

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Ve sadece kask değil diğer korumalarıda ihmal etme, motosiklet kullanmak şakaya gelmez....:rendeer:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim gerçi bugün kavuşamadım yarına kaldı ama hayırlısı olsun diğer korumaları ihmal etmeyeceğim resimleride en kısa sürede ekleyeceğim ama nasıl ekleyeceğim bakmadım daha yardımcı olursanız sevinirim

cagiva MİTO :rendeer:

Sewiyorum bu motoru :) Hayırlı olsun :) kazasız sürüşler dilerim :)

Kask oLarak Tanıdığım Lazer Kullanıcılarından henüz şikayet edeni görmedm :)

eyvallah saolasın bende marushin hasta oldum ama lazerede bakıcam seviyosan bi tanede sana alalım:mrgreen: o zaman

:mrgreen: Motor konusunda şansımı ii bilenlerdensin :mrgreen:

Şimdiden hayırlısı olsun Allah'tan kazasız belasız sürüşler dilerim

hyrlı olsun.. şöyle detaylı fotolarını ve özelliklerini koyarsan bu topiğe tüm arkadaşlara hayırlı olur.

GKN

hayırlı olsun
çok profesyonel ve kaliteli bi cadde makinası alıyosun ki pistede çok rahat ayak uydurabilir ve seni arkalarda bırakmaz...
kullanacağın yağa dikkat et derim.. 2 zamnalı nede olsa..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar