İşte benim AŞKIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seda motorun kaç model? çok güzel duruyor iyi bakmışsın..
fotograf konusunda yardımcı olurdum seve seve ama ankaradaymışsın malesef :)

kendinde bu cesareti bulamayan birçok bayan arkadaşımıza örnek teşkil etmişsiniz:cat:

valla helal olsun... bayanlar motor kullanmayı bırak artçı olmaya bile cesaret edemezler... bir çoğu yani..sen motor kullanmayıda geçip modifiye işine başlamıssın uzatta elini öpelim..eli öpülecek taktir edilecek bir bayansın.. benim eşimde şimdilik sadece motor kullanıyor..ama yakında senin gibi olacağına inanıyorum...

valla helal olsun... bayanlar motor kullanmayı bırak artçı olmaya bile cesaret edemezler... bir çoğu yani..sen motor kullanmayıda geçip modifiye işine başlamıssın uzatta elini öpelim..eli öpülecek taktir edilecek bir bayansın.. benim eşimde şimdilik sadece motor kullanıyor..ama yakında senin gibi olacağına inanıyorum...

Hadi yaaa, hangi çoğunluktan bahsediyosun sen. Ya da türkiyenin neresindesin. Haaaa uzaydasın tamam anladım...

Eşin motosiklet kullanıyo demek. Yakında Seda gibi olacak. Seda :silent: Motora biniyosun, başka napıyosun fıstık. Amuda falan kalkıyosun sen doğru, unutmuşum....:mrgreen:

motor çok hoş yorumların hepsnini okuyamadım yazan varsa özür o motora iki tanede açık mavi angel halka başlasan müthiş olur

Aşkınız daim olsun...

Hani bayan eli değince bir başka oluyor derler ya... Bu motosiklette tam bu olay olmuş...

Kapımızın önünde komşumun sizinkiyle aynı olan motorunu gördüğümde çok tombul ve kaba bulmuştum fakat sizinkini görünce farklı motorlar olduğuna bile inanabilirim sanırım :)

Turkuaz mavisi ve mavi - siyah uyumu mükemmel olmuş.Benzersiz bir stile sahip motorunuzu dengeli bir biçimde modifiye etmenizde çok güzel.

Bence mavi üzerinde biraz daha durabilirsiniz... Manet ler veya metal aksamlar... Ayrıca xenon far da bu renk uyumunu farlar kapalı iken bile destekleyecektir...

Turkuaz ın Türk rengi olması da ayrı bir anlam katmış motora.

Kuyruk değişimi,plaka iptali ve ledli stop + sinyaller motorunuzu çok daha fazla çekici kılacaktır...

Sevgilerle , kazasız belasız nice km lere ;)

Hadi yaaa, hangi çoğunluktan bahsediyosun sen. Ya da türkiyenin neresindesin. Haaaa uzaydasın tamam anladım...

Eşin motosiklet kullanıyo demek. Yakında Seda gibi olacak. Seda :silent: Motora biniyosun, başka napıyosun fıstık. Amuda falan kalkıyosun sen doğru, unutmuşum....:mrgreen:
:cherry: Biraz hassasız galiba...

bence bir çok bayan motosiklet bakım onarım vb. konularıyla uğraşmıyor.... ben eşimin motosikletinin bir kaç yerini söküp takmasını çok istiyorum... ve benim çevremde böyle tamir tarzı işle uğraşan bayan yok...en azından site haricinde eli anahtar tutan bayanla karşılaşmadım...

hemi alınmalara gerek yok... ben sadece seda için demiyorum.. böyle bir bayan her kim ise taktir edilecek bir bayandır...

Son düzenleme:
Motosikleti
ZX12R
çok temiz motorunuz war..zinciri sticker ları 10 numara olmuş..

plaka ayrı bi güzel;)allah c.c kazasız cezasız binmeyi nasip etsin..

:rendeer:

Valla ne desek ikinizde çok güzel duruyorsunuz.Senin ince zerafetin ile motorunun
kendine has yaptığın estetiği sizi bir bütün yapmış çok yakışmışsınız.Keyifli yolculuklar dilerim.

maşallah maşallah . Bayandan motor deseler bu kadar olur heralde.Cok iyi mod. edmişsin.Güle güle kullan

maşallah alet süper hele hele zincir ile dişliler ben burdayım diyolar :) ama ben olsam rr derim :)

Herşeyden önce Türkçe'mizi güzel kullandığınız için sizi tebrik ediyorum.:cat:

Motosikletinize gelince o apayrı bir güzellik ve emek sarfederek yapmış olduğunuz düzenlemeler çok yakışmış.:)

Yalnız motosikletiniz size darılmıştır çünkü epey zaman fotoğrafını çekmemişsiniz.:cherry:

Size bol keyifli kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar