işte ben geldim

moto-girl sana başlangıç motoru olarak honda cbr 125 i tavsiye ederim.eminim o motora cok cabuk alısacaksın:cat:

valla ne diim motogirl madem bu kadar tutku dolusun mahalle arasında bı turcuk izin var benden :) şaka bi yana bu tutku sende varsa inanıyorumki bi yolu vardır.mesela bi eşin yada ciddi bir partnerin varsa onu bu tutkuya dahil et mesela..bende motordan anlamazdım ama eşim hastasıydı ve banada bulaştırdı.bu hastalık işte internete kadar uzadı

valla frog dostum ben bir acemiye scooter yakısır derim.honda tuday mesela.aman aman 125likle düsünemiyom :)

Son düzenleme:
hehe saolun arkadaslar alıcam zaman geniş kapsamlı detaylı bi şekilde sorarım sizlere zati.
20 yasındayım sevgilişmde yok esimde cevremde motor tutkunu da yok offfffffffff sinir bozucu.
motogp ye gitmeyi de annemleri zor ikna ettim zati.
bi ben böyle motor felan düşkünüyüm kimse yok işte ne arkadas ne komsu ne de akraba benim gibi motorcu tekim of

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bana hıc bu kadar hosgeldın demedı kımse...
yınede hosgeldın....

moto-girl seni yanlız bırakmayız merak etme:queen:
sana yardım edebileceğim bir şey varsa iletişim bilgilerim yazıo zaten:cat: .tekrardan yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz:rendeer:

olsun belkide bu hayırlısıdır..tehlikeli olayı fazla çünkü ama umarım yakında özlemin biter motogirl..bence bu fuarlar falan seni iyi gaza getiriyor.çünkü motora binmek ap ayrı bır tad..sen motor alana dek bu fuardan falan uzak eyle kendini emi?

ya bana hıc bu kadar hosgeldın demedı kımse...
yınede hosgeldın....

hehe o benim özellim daha dur bu ne ki biraz daha alısım çözüm bu siteyi oooo.
bi de motorumu aldım mı allah kim tutar beni be hb saol

memoli ya motogp ye gittim de fuara gidemedim sınav vardı o gün.
ama benim tutkun bunlardan önceydi 5 - 6 yıldır büyük tutku ondan önce de vardı ama bu son 2 yılda daha da büyüdü hele o yarıs motorlarının sesi yok mu ya offffffffffffff boorrrrrrrrrrrnnnnnnnn bitiriyor beni

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Derya aramıza tekrar hoşgeldin. :rendeer:

çok iyi anladım senı motogirl..bunun sonu bi motorsiklet bun aemin ol..sayısalı alırsam sana söz arkadaşım bı tane scooter...hadi benim hatun işten cıkcakda arkadaşlar onu bekletmeyim.size bol sohbetler..bende honda goldwin trake hastasıyım ama 70.000ytl civarı..bu motoru görmek isteyenler google den bu motoru yazıp ilk adrese tıklayıp sekizinci sayfadaki mavi motoru tıklasın yorum bekliyorum..hoşçakalın görüşürüz dostlar

Aramıza hoşgeldin moto-girl:)
Seni biryerden gözüm ısırıyor ama ,çıkaramadım:wiinkk:

Derya aramıza tekrar hoşgeldin. :rendeer:

tesekkür ederim saol emin olun ki çok hoş buldum cok saolun bu güzelliklerin devamını dilerim.
memoli abi sana ii aksamlar byby.
bende cıkıyorum servise yetişim yarın görüsürüz millet byyyy
evde pc yokda
:cherry:

welcome motogirl:) :mrgreen: :cyclopsan :silent: :pr: :pale: :salut:

tekrar bi o motora bakim dedim hastasıyım yaa..cümleten iyi akşamlar.sanada motogirl kazasız bbelasız sürüşler hepinize

hoşgeldin arkadaşım kalıcı olman dileğiyle inşallah istediğin makineye bi gün olur kavuşursun:rendeer:

hoşgeldin...zamanla istediğin motora kavuşursun inşallah.motogp aklını başından almış senin galiba:) biz uzak kaldık tabi gelemedik bi dahakine inşallah tekrar hoşgeldin.bayanlarıda görmek güzel

hoşbuldum cok saolun arkadaslar.
umut35 benim tutkum motogp den cokkkkkkkk önce vardı bu öyle motogp ye gittikden sonra baslayan bi tutku deil öyle anlasılmasın yahuuuuu hehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar