işte ben geldim

walla iyi fikirde bulusmalara simdilik motor yerine i.e.t.t. kullancaz galiba:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla iyi fikirde bulusmalara simdilik motor yerine i.e.t.t. kullancaz galiba:salut:

Taksiye yazıl bence otobüzler çok tıntın gidiyor buluşma yerine geç kalırsın yoksa :queen: :queen: :queen: :queen:

bencede ya erkekler daha çok olsun böyle daha ii ama bayanlar da artsın tabi.
ya ben istanbul dısında ki gezilere gelemem ama istanbulda orta bi merkez de yapılanlara gelirim tabi

bencede ya erkekler daha çok olsun böyle daha ii ama bayanlar da artsın tabi.
ya ben istanbul dısında ki gezilere gelemem ama istanbulda orta bi merkez de yapılanlara gelirim tabi

Geziler genelde istanbul çevresine hoş güzel mekanlara yapılıyor hem uzun yol daha zevkli oluyor ama hafta içleri cuma günü aksamları toplanıp çay çorba muhabbetleri yapılıyor genelde bakırköy/carusel
Yada merter opette buluşuluyor :mrgreen:

öztürk-sertac hb saol.
motorize-deli yahu sizde kendinize göre yapıyorsunuz benim
1motorsikletim yok
2 orası bana uzak
3o saat de oraya gelemem ki
neyse siz takılın o zaman offfffffff :(

öztürk-sertac hb saol.
motorize-deli yahu sizde kendinize göre yapıyorsunuz benim
1motorsikletim yok
2 orası bana uzak
3o saat de oraya gelemem ki
neyse siz takılın o zaman offfffffff :(

güsel kardeşim motorun yoksa sende benim gibi artçı olucaksın

Geziye katılan motorlu artçı alabilcek biri ile irtibata geçip rezervasyon yaptır :queen: :queen: :queen: sonra kaskını al buluşma yerinde ol :cat:

walla ne nike var nede kinetix senin gibi yoksa yururdum walla.. :queen: :queen: :queen: :queen:

önemli değil kardeşim gel ne olursan ol gel :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
güsel kardeşim motorun yoksa sende benim gibi artçı olucaksın

Geziye katılan motorlu artçı alabilcek biri ile irtibata geçip rezervasyon yaptır :queen: :queen: :queen: sonra kaskını al buluşma yerinde ol :cat:
işte bende yeni üye oldum bu seferki etkinlige gelemem ama bi daha kine artçı olurum birini bulursam hehe

:salut:

selam arkadasşar bu arada yenı gelenler hosgeldınız pazaz gunu marmara gezısı nereye ben kacırdım galıba o kısmı

crazyrider hb saol sende hosgeldin.
bize de uygun bi bulusma ayalayın ya

selam arkadasşar bu arada yenı gelenler hosgeldınız pazaz gunu marmara gezısı nereye ben kacırdım galıba o kısmı

arkadaşım 29 nisan marmara gezisi die başlık var ayrıntıları ordan şey edebilirsin :queen: :queen: yaf

Moto-girl ve diğer yeni arkadaşlar bizde yeni eski ayrımı falan yoktur siz ilgili sayfaya bakın katılımcılarla irtibat kurun Ama Deer152 ve immigranta ilişmeyin onlar benim daimi rezervimde :queen: :queen: bu arada bende grubun kadrolu fotorafçısıyım :queen: :queen: :queen:

hahaha geirimde, ben yon iz bilmem artçi falan fıstık sunları bi ogrenimde sonra katılırım sonra muhabbette ablak ablak bakmayalım yaww..

motogp sen çok yasa emi puhapuha.
nasıl kaynasıcam ya zor karısık burası biraz

o vallahı topıc kaynamıss yaaa:mrgreen: guzelde olmuss sen yasa valla moto_girl:mrgreen: :mrgreen: ne gusel bır sıteye uyeyız bız bole arkadaslarrrrrrrr:mrgreen:

motogp sen çok yasa emi puhapuha.
nasıl kaynasıcam ya zor karısık burası biraz

ne bilim walla nasıl olcak?:cyclopsan
yapcaz bıseler yalvar yakar abı benıde gotur dıye dıye gıtcez yada bırlıkte i.e.t.t yapcaz bıletı atıp su 600rr takıp derız:queen: :queen: :queen: :queen:
hahahhaha:queen: :queen:

hahaha geirimde, ben yon iz bilmem artçi falan fıstık sunları bi ogrenimde sonra katılırım sonra muhabbette ablak ablak bakmayalım yaww..

Dostum yaa kaynaşması kolay bizde kaynak malzemesi sağlaam :mrgreen:
siz girin gezi başlığına YOKMUU BENİİ ARTÇI ALAN diye bağırın çıkar birileri sizi alacak ondan sonra daimisi olursunuz zaten eküri olursunuz denemesi beleş

ARTÇILIK BAŞLI BAŞINA BİR SANATTIR :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
hadi millet ben kacar sonra görüşürüz yeni arkadaşlar tavsiyelerime uyun bence yayan kalmazsınız hadi byeee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar