İşte Beklenen oldu,KANUNİ RACER 2 RR

dükkan yalan oldu kardeşim,
işler yolunda gitmedi,
geri dondu işler,
durduk yere kira vermenınde anlamı yok,
beklemeye gectık,
yapacak bişiy yok...

kankiy beklediğimin çok üstünde çıktı helal sana biliyorum sen daha bunu üzerinde nice oynamalar yapıjcan bu böyle kalmaz hayırlısıyla güle güle kullan

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tebrikler.
Ben begendim.
:)
Acaba diyorum, aynalar ve on masalar siyah renk yerine farkli sekillerde boyansa nasil olur?

Bunun disinda sticker isine fazla kafani takma.
Renge uyumlu her turlu sticker bu motora farkli bir hava katacaktir.
Gule gule kullan.:wiinkk:

Kuyruk ve depodaki ek iyi oturmuş, motor adama dönmüş.
Yan granajlardaki fazla açıklığı kapatman başarılı. Nikelajlı havalandırma yerlerindeki nikelaj kısmı sökebilirsen eğer daha güzel olur. Fiberle havalandırmayı kapatmaman kaydıyla tabi...
Fotoğraflarda sanki birazcık fotoşop uygulanmış. :)

Emeğine sağlık.

arkadaşlar gecen yıl sonuna doğru rami tarafında bi işim vardı ve bizzat denk geldim bu şahesere :d
valla eline sağlık çok tatlı olmuş motorun allah kazasız belasız sürüş nasip etsin ;)

bravosun! ellerine saglik, alet resmen YARASA ya donmus, cok basarili bayildim..

esterik acidan tek problem olarak havalandirma kapagi goze carpiyor is tabii ki senin zevkine kalmis ama o nikelaja da bir cozum bulursun herhade, aslinda duz, siyah kadin corabi ile bile cok sik kapanabilir? hani oto farlarina yapiyolar ya??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
serkan çok güzel olmuş emeğine sağlık ama benim görüşüm jantların rengi gitmemiş çok ciyyak olmuş biraz daha koyu bir renk olsa tam süper olacak güle güle kullanmak nasip etsin baya bir para harcadın sanırım

motor üzerine stıcer eklentılerı olacak zaten,
sade şekılde fazla dolaşmam,
önce arastırayım,
aklıma yatanı ve yakışacak olanı uygulayacagım,

hava kanallarına gelınce,
nıkel kısımları sıyaha boyayacaktım ama,
nıkellerı sökemedım bu nedenle bıraktım onları o şekılde..
iptal etmeyı düşündüm aslında kolay iş onları iptal edıp kapatmak,
ama komple kapalı oluncada çok çirkin bi görüntü oluşuyordu,
PC üzerınde denemeler yaptım ve begenmedım,

dükkanı kapatmak zorunda oldugumuz içinde bır an önce çıkartmalıydım ve öylede yaptım malesef:S

Yorumlarınız İçin Teşekkürler...
Ellerine saglik cok guzel olmus ama sana cok farkli bir onerim olacak on fari degisme imkanin var ise komple sok nasilsa kaporta isinden anliyorsun oraya guzel bi dizayn ile xenon yap madem bu kadar ise kalkisdin.tam olsun far gorundunde degisir ama bilemem trafik muayenesi geldiginde problem cikarmi cikmazmi?onuda basdan diyim

güzel olmuş, bu kadar uğraşa, ninja alsan daha iyi. ama uğraşmayı seviyorsan tebrikler, iyi olmuş, dişli değişimide yapsaydın.

hayırlı olsun güzel çalışma kazasız belasız inşallah. arkadaşlar olumlu olumsuz tüm yorumları yapmış bence.
bize güle güle kullan demek düşer
Bravo :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar