İşte Arkadaşlar Karşınızda Yeni Aldığım Aynalarım ve Marushin'im..

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere kaskımı suzuki tekay moto'dan Eray Abiden almıştım..Tekrardan ona bir kez daha burdan teşekkür etmek isterim..Daha bitmedi ama kask alışverişi daha almayı düşündüğüm bi siyah renkli bi de gold renkli vizör alıcam Eray Abiden..Ve kaskın sonrasında ST tuning sahibi Sinan abiden aynalarımı aldım..Ona da bikez daha teşekkür etmek istiyorum..Hatta hatırlarsınız aynanın bi parçasını kırmıştımda kara kara düşünüyodum nasıl yaptırırım diye..Ama o sorunuda Sinan Abimin tavsiyesi üzerine bi tornacıda çözdük..Neyse lafı fazla uzatmayalım görelim artık resimleri hep beraber..Yorumlarınızı bekliyorum..Ben kendime ve motoruma çok yakıştırdım kaskımı ve yeni aynalarımı..Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz,yakıştıracakmısınız bana?

Sen bu aynalara 100 $ vermiştin bide kırmıştın.:mrgreen: ama onarmayı başarmışsın helal güzel olmuş.

saolasın kardeşim ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:18 PM ----------

ee yokmu başka yorum? kötümü yoksa?

ben de eray' dan 777 samura red almıştım. güzel kasklar özellikle desenleri.:mrgreen:

güle güle kullan. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Jantları sen mi boyadın,,Güsel scooter.

kask zaten bence tartışılmaz , umarım kask sana hiç lazım olmaz kazasız belasız.
aynalar çok hoşuma gitti ama bağlantı demirleri değişik mi olsaydı keşke.
bu arada aynalar ucuz olasaydı kinetic'ime taktırmak isterdim.:salut:

bu kaskın aynısını aalacam beğeni ve kotu yanları nerlerdir?

birde ne kadar odediniz kask için??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar