Bir şarkıyı beğenmediğin zaman "daha iyisini sen yap görelim" gibi bir sığ mantık olamaz. "Var mı tutan bir kanalın ?" sorun da aynı mantıkta. Evet ayrıca soru eki ayrı yazılır. Her eleştirdiğin şeyi ille de iyi yapmak zorunda değilsin. Sen hiçbir şeyi eleştirmiyor musun ? Yeniysen araştırıp çıkacaksın kamera karşısına, yol yordam bilmeden bodoslama atlamayacaksın. Ben sana niye köstek olayım ki ? Yaptığın yanlışı yüzüne vurdum diye köstek mi olduk ? Yaşına bağlıyorum bu saçmalamanı. Bu işi yapmayı bırakma elbette, ama eksiklerini de düzelt yapmaya kararlıysan. Burada kötü yorum geldi diye ağlamanın bir faydası yok, kaldı ki yorum çalıntı video dolayısıyla yapıldı. Daha önce sana ait videolarla ilgili kötü bir yorum yaptığımı gördün mü ?
Yanlışları benden öğrenmek istemiyorsan foruma gelip de çektiğin videoyla ilgili konu açmayacaksın. Herkes senin yaptığın şeyi beğenmek zorunda değil. Ayrıca yazdığım konuları biraz takip edersen bilakis benden öğrenecek bir şeyler de bulabilirsin. "Terbiyesiz" kavramını da hakedecek bir terbiyesizlik yok yazımda, aklını başına topla da yaz.
Hayır kendi kanalın tık alsın diye koydun. O zaman orijinal video linkiyle paylaşırdın. Al ben senin yerine "MOTORA FISILDAYAN ADAM" kanalından arakladığın videoyu orijinal linkiyle paylaşayım:
https://www.youtube.com/watch?v=O7amn5iZhk4
Bir de youtube'da görmedim diyorsun. Halbuki araştırmak bedava. "motosiklet trafik polisi" diye 3 kelimelik bir arama yaptım ve ilk sayfada çıktı. Saatlerce aramak zorunda da kalmadım yani. Suçunu kabul edeceğine çıkmış karşıma artistlik peşindesin. Sonra terbiyesiz biz oluyoruz. Forum kuralları gereği ikili tartışma yasak olduğundan daha uzatıp da seni kaale alıp herhangi bir yazına cevap vermeyeceğim. Nasıl olsa hatanı kabul etmeyeceksin.
İyi akşamlar.