işte abant gezimiz..

9 temmuz pazar günü 2 motor(3 kişi) abanta gittik ve çook eğlendik..
pazar sabahı saat 11 gibi lemarın önünde buluşup yola çıktık.yolar çok güzelddi.ilk molamızı mudurnu tesislerinde verdik..

biraz dinlendikten sonra yola devam ettik..

abanta yaklaştığımızda yiyecek bişeyler almak için durdurk ben çok üşümüştüm.özgürün yanına yedek kazak ve deri pantalon alması benim için büyük bi şanstı.hemen kıyafetleri giydim köfte ekmeklerimizide aldıktan sonra yola devam..

sonunda abanta vardık işte fotoları..

göle karşı oturup yemek yedik..

yemekten sonra abant gölü çevresinde dolaştık..

türk filmi bile çevirdik:p

abant a gidipte at binmemek olmaz tabii..:wiinkk:

yalnız bindiğim atın adıda malkoçoğluydu:queen:

geri dönme vakti gelmişti.gezdik,yedik,içtik,at bindik yeter dedik ve döndük.dönüş yolunda foto çekildik..

dönerken berceste de mola verdik bolunun meşhuuurr çikolatasını yedik,salıncağa bindik:)

ve abant dönüşü gün batımı..
sonunda adapazarına vardık.çok güzel bi gün geçirdik umarım gelmeyenler pişman olmaz:cherry: ..

teşekkürlerr...gerçekten fazlasıyla eğlendik ve ii yol yaptık..tek sorunumuz abant gölüne giden yolun yeni asfaltlanmış olmasıydı.zift motorları berbat etti:pale:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Abant gerçekten cennetten bir parça.Gitmeyi çok isterim.Ve ilk fırsatta gidip göreceğim.Geziniz güzel,fotolar güzel.Paylaştığınız için teşekkürler,sayenizde biraz da olsa görmüş gibi oldum...:cat:

Moderatör (forrap)
Güzel bir gezi olmuş,fotoğraflar bunun şahidi...Teşekkürler paylaşım için:rendeer:

bakıyorum gazlamaya devam ediyorsunuz. güzel eğlenmişsiniz. kıskandım valla

GÜzel Manzari GÖrÜnce Dayanamiyorum.oralara Gelmemİz Lazim Yalniz Kovboyla Beraber Dogudayiz....unutmadan Senaryoyu Kİm Yazdi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmuş tbrk

bende istiyom böyle bi gezi yapmak ama önce motor lazım.. :) fotolar için saol. güzel bi gezi olmuş...

evet çok güzeldi gezi.
selesha benim az resmim varmış yaa,ama olanlardada acayip yakışıklı çıkmışım beee hele motor üstündeki kızlar çatlar şimdiii...
bu günde karasudaydık çok güzeldi acayip yandık...bidahakine hep beraber artık

gildor abi bizde cebecideydik bende biraz yanmısım..önceden kararlastıralım bi dahakıne

Motosikleti
Forza 250
OFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFF

Eski günlerimi hatırladım..
eski sevgilimle gitmisdik abanta,
fotograflarda kendimi goruyorum
ata flan binmistik, sucuk ekmekdi, hatta bi cafe var orda 3 sene evvel kucuk bardak cay 2 ytl idi :(
bole fotolar flan gorunce..

simdi kim bilir nerde?
efkarlandim gene sabah sabah..

:salut:

Tabrikler hjm :) süper bi haftasonu geçirmişsiniz. Darısı benim başıma :queen:

güzel bir gezi olmuş fotolardan belli fotolarda süper sanki kart postal gibi paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar