iŞte 1. moTorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
derhal lastikleri değişmeni tavsiye ederim, hayırlısı olsun

sato ben edirnede 3 yıl kaldım okul bitti gibi bişey bu sene ist a geldim süloglunuda bilirim. çetin abinin internet cafeyi ben kurdum :)
arada sık sık gelirim çetin abinin yigenini düğünü var ona gelicem 24 unde umarım görüşürüz..

sato ben edirnede 3 yıl kaldım okul bitti gibi bişey bu sene ist a geldim süloglunuda bilirim. çetin abinin internet cafeyi ben kurdum :)
arada sık sık gelirim çetin abinin yigenini düğünü var ona gelicem 24 unde umarım görüşürüz..

abi o Saman Sen elektrobil de çaLıŞıodun Cenk Sipahide. bi kaÇ foto koyuyom umarım biŞey hatırLarSın :cat::cat:

pic0020kf2.jpg

pic0030ha3.jpg

pic0031ab1.jpg

sercan1eh5.jpg

o Saman Sen elektrobil de çaLıŞıodun Cenk Sipahide. bi kaÇ foto koyuyom umarım biŞey hatırLarSın

aynen öyle adamım..

hatırlamamı ya kaç kere sabahladım.. :) sen yenimi girdin orda işe :) hayırlısı olsun...

cem in düğüne gelirsen görüşürüz.. saglıcakla kazasız belasız..

aga motor şahane olmuş renkler süper birbirini iyi tamamlamıs kazsız belasz ve kefıflı surusler

kardes modifiye show yapmıssın resmen kazasız belasız süratler o ayrıca o bebeğe ii bak:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
takuma sato var formula 1 pilotu, ona benziyor bu adam yaa

aynen öyle adamım..

hatırlamamı ya kaç kere sabahladım.. :) sen yenimi girdin orda işe :) hayırlısı olsun...

cem in düğüne gelirsen görüşürüz.. saglıcakla kazasız belasız..

agamla beraber orda çalışıoduk saten agam askere gitti bende bıraktım başkasını aldılar şimdi. SaygıLar.

kardes modifiye show yapmıssın resmen kazasız belasız süratler o ayrıca o bebeğe ii bak:cat:

saoL arkadaŞım bi ara ekSoz SeSinide video ya çekip sitede yayınlıyCam. SaygıLar.

takuma sato var formula 1 pilotu, ona benziyor bu adam yaa

aga merak ettim baq takuma Sato yu bi fotoSunu koySana da göreLim şunu yhaa. SaygıLar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar