Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar, aslında şu açıklamayıda yapmam gerekiyordu , bu benim hatam.. yazdıklarım tamamen genel anlamdaydı. Ne istanbul' un fethi ile ilgiliydi ne de burda linç edildiğine dairdi..Toplumumuzdaki genel linç kültürüne bir atıftı..Kişisel olarak algılamayın.Şu anda toplumda varolan durumla ilgiliydi.. Burdaki tartışmaya katılırsam zaten içinden çıkamam..Kimseyi ikna etmek gibi bir kaygım yok...
( Genel anlamda, kişisel algılamayın lütfen)Ben tüm ülkelerin ( öncelikle bizim ülkemizin) tarihlerinin iyisiyle kötüsüyle ortaya dökülmesinden yanayım..hatta bu benim hayalim.. bakın o zaman insanlık ve insanlığımız şu anki durumdan çok daha fazla gelişecektir..Ve o zaman tüm dünya insanlarının kardeşleşme duygusu gerçek anlamını bulacaktır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
not: narsizm 2 türlüdür.. biri zararlı biri faydalı narsizm...benimki de narsizm evet ama faydalı olandan.. ha bu arada çoğunluk genelde heryerde, her toplumda sıradan olmakla yakın akrabadır.. sorgulayansanız, sıradan değilsinizdir ve bedeli kimi zaman ölümdür bunun..neyse güçlü olandan yana olmanın keyfini yaşayın her zamanki gibi...bende azınlıktan olmanın ürkekliğini....
Güçlü olan eğer gerçekten adil ve dürüstse güçlüden yana olurum.Güç zaten haklılıktan kaynaklanır.Zalimliğin getirdiği güç dışardan büyük görünse de içinde yok olmaya mahkumdur.İnsanlık tarihi boyunca iyinin ve kötünün mücadelesi hiç bitmemiştir.Vaziyet ne olursa olsun , zayıf bile görünsem iyiliğin yanında olmayı tercih ederim.Karşıdaki ne kadar güçlü görünürse görünsün.