istanbul'uın göbeğinde motosiklet gaspı karakola 100 metre kala

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

yuh artık...
diyicem de bu kadar olmaz hani...
arka plan da nasıl bir kirli iş vardır acaba...var mıdır?
yoksa brezilya gibi mi oluyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Karakoldan bir müdahale olmadığına göre, gaspçılar işe hamdolsun diyerek başladı herhalde.

Memleket iyice b.ka sardı. Hep youtubeda izlerdik Brezilya'da filan şimdi bize bile gelmiş

Karakolun bahçesinde bile gasp etseler polis yine müdahale etmez. Polisin işi başından aşkın tayyipe hakaret edenleri içeri almakla meşguller.

Çok başıboşlaştı memleket.Biran evvel hükümet krizi çözülsede sokaklarda asayiş sağlansa.
İşin kötü tarafı insanlar adaleti kendileri sağlamaya kalkarsa vay halimize.

Son düzenleme:
Çok başıboşlaştı memleket.Biran evvel hükümet krizi çözülsede sokaklarda asayiş sağlansa.
İşin kötü tarafı insanlar adaleti kendileri sağlamaya kalkarsa vay halimize.

Ben bile silah almayı aklıma getiriyorsam bunu çoktan yapmış olan insanlar vardır mutlaka.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gidona biber gazı bağladım, arka çantadada kolayca alabileceğim bi yerde bıçak var. Bunların olabileceğini biliyordum ve başladı yavaştan artık.

Gidona biber gazı bağladım, arka çantadada kolayca alabileceğim bi yerde bıçak var. Bunların olabileceğini biliyordum ve başladı yavaştan artık.

Memleketimizde konuştuklarımıza bakın, ne kadar acı.Seçimlerden sonra iç işleri bakanına email yazalım hep beraber, bu rahatsızlığımızı vatandaş olarak dillendirelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Memleketimizde konuştuklarımıza bakın, ne kadar acı.Seçimlerden sonra iç işleri bakanına email yazalım hep beraber, bu rahatsızlığımızı vatandaş olarak dillendirelim.

Ortadoğuya hoşgeldin.

Karakolun çok yakınında adam ellerinden kaçmış. Aradan bir kaç dakika geçmiş. Polisi aramış da olabilir. Ama adamlar rahatlıkla gelip yarım kalan işi tamamlamışlar. Tuhaf. Çok tuhaf...

Ne taşımalıyız yanımızda sağlam bir bıçak ? elektro şok bunları taşıdınmı polis görse hapise gireriz adamlar bizi gaps eder dışarıda dolaşır ..

hemen de dinlerler zaten; insanını çok seviyo ya bizim büyükler(!).

Ne taşımalıyız yanımızda sağlam bir bıçak ? elektro şok bunları taşıdınmı polis görse hapise gireriz adamlar bizi gaps eder dışarıda dolaşır ..

şok cihazı serbest diye biliyom? bıçak sıkıntı da...

artik silah tasimamiz lazim sanirim gerci ozamanda katil olup 20 yil hapis yersin Allah islah etsin

Adamların sakinlğine çok şaşırdım. Sanırım motosikletin sahibi olan arkadaşın sersemliğinden bu kadar rahat davranıyorlardı. Beyazlı olanın son saniyede attığı tekmeye dikkat edin, etkisiz ama çok rahat atıyor.

Bu gibi durumlarda adamın elinde silah, bıçak yoksa suratının ortasına vurun arkadaşlar. Yumruğu atın ve isabet ettirin. Yumruk atmayı öğrenin, pratik yapın. Silahınız bu olsun. Karşınızdaki eğitimli değilse mutlaka işe yarayacaktır. Adamın cüssesinden, dayılanmasından, bağırmasından, pis suratlı olmasından korkmayın. Vurunca herkesin suratında aynı etki oluşuyor. Tek yumruk onu o arkadaşın son saniyelerdeki durumuna sokacaktır. Silah varsa bırakın gitsinler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar