İstanbullulara müjde

Motosikleti
D400
zaten namaz kılacak yer yoktu memlekette iyi oldu

Turist mıknatısı olabilecek bir yapıyı bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sonra ecnebi memleketlerden biri camiyi kiliseye çevirse zırlarız.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İç politikada safları sıklaştırmak adına dönem dönem partilerin kendi tabanını, seçmenini mutlu edecek popülist kararlar alması normal ama iş, Ayasofya'ya kadar gelmişse Ak Parti'nin oy oranı çok düşmüş, anket sonuçları patatese bağlamış demektir. Herşeyin hayırlısı olsun ama geriye dönüp şu son 18 yılımıza baktığımda gözüme çarpan en büyük şey; zevksizlik,sakillik,avamlık, bize miras kalan güzelliklerin devlet eliyle katledilmesi.

Mevcut hükümetin başındakiler gerçekten iyi siyasetçiler, oylarını nasıl arttıracaklarını gayet iyi biliyorlar.

Umarım bir gün devlet adamı, devletin adamı da olabilirler.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
İktidara ilk geldiklerinde yapmış olsalardı kimse bir şey demezdi ama seçimlere az kalmışken hatta erken seçim gibi şeyler dolanırken bunun yapılması iyi niyet değil ama ibadete açılması bu siyasi çıkarlardan bağımsız olarak gayet güzel bir olay.Bu saatten sonra otur izle yunanistanı yönetenlerin havlamasını :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Yunanistanda delirirler şimdi sokaklara çıkarlar komedi filmi çekmek için :D

Motosikleti
D400
olm niye siyaset konusuyonuz sonra trip atıyo millet :queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
R25, CRF250L
Acaba mescidi aksayı kilise yaparlar mı

Saçmalık. Ayasofya kilisedir ve bu Fatih döneminde cami yapıldığında zaten yeterince hasar gördü. Hadi o döneme göre normal bir hareket. Fakat bu nedir ya? Güney Kıbrısta camiye bayraklarını astılar diye onca şey dediler, gittiler Ayasofya'yı camiye çevirdiler. Atatürk döneminde müzeye çevrikmesi en doğrusuydu. Üç beş andaval namaz kılıp göklere çıkacak dimi şimdi? Eminim bu tarihi yapı, şahesere bilerek namaz kılma niyetiyle girip hasar verecek insanlar çıkacaktır. Ne bu hükümetten ne bu halktan adam olur.

Ben mahkemeye niye verdiklerini çözemedim. Bakanlar kurulu kararıydı. Bakanlar kurulunca değiştirilebilir. Kurul kararlarını iktidar değil, muhalefet mahkemeye verir, değiştirme yetkileri olmadığı için.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Birkaç sene önce Validebağ parkı tarafına yapılan cami konusunu hatırlarsınız. Halkın direnişi, polisin 7/24 nöbet tutması, zorla cami yapılması vs işte o cami benim evimin tam karşısına 100 metre ötesine yapıldı. Kaldı ki 250 metre geride başka bir cami olmasına rağmen. Bu yeni yapılan cami bomboş. Cemaatle kılınması farz olan Cuma,Bayram ve Teravih namazlarında bomboş. Vakit namazlarını es geçiyorum, çünkü evde de kılınabiliyor. Çamlıca'da yapılan camiyi de es geçiyorum, bomboş. Yeni nesil hızlıca İslam'dan uzaklaşıyor, ya hiç inanmıyor ya da farklı din ya da inançlara inanmayı tercih ediyor. sosyal medyada bakıyorum İstanbul'a ayak basmamış adam Ayasofya için seviniyor, alnı secdeye değmemiş ve ofisine gelen bankacı kızları nasıl düdüklerim diye düşünen adam sevinçten ölecek gibi. Velhasıl her boş bulduğun alana cami yaparak gönüllere giremiyorsun. Marifet olan senden çıkarı olan tayfanın gazını almak değil inanmayan adamı inandırmak. Bu da betonla olmaz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Göbeklitepe de ibadete açılsın!

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bugün burada yapılan camiye 10bin euro bağışlamış bir arkadaşım elhamdülillah ayasofya ibadete açılıyor dedi.
Ya onlar da bizim camileri kilise yaparsa ne olacak dedim.
Kalbine bıçak soksam daha az acırdı!:p
Adamın böyle bir ihtimal hiç aklından bile geçmemiş.
Camiye mi üzüldü, 10bin euroya mı anlamadım ama yüzü düştü.
Yapamazlar!
Ne hakları var!
diye söylene söylene gitti.
Şeytan azapta gerek demişler.
Danıştay kararı aldı.
Şimdi Tayyip düşünsün.

Muhtemelen yarın davayı açan avukat fetö bağlantısı nedeniyle gözaltına alınır.
Danıştay sayıştaya, sayıştay, yskya atanır.
Fetönün bir darbe planını daha çökerttik az daha ayasofya üzerinden vatanımızı böleceklerdi diye bol bol propaganda yapılır.
Zaten kimsenin gidip namaz kılmaya niyeti de olmadığından bir ay sonra mevzu unutulur.

Motosikleti
D400
Kararı desteklemesem bile bu konuda Türkiye sınırları dışında var olan hiçkimsenin yorum yapma hakkı yok. Ülkenin kendi kararıdır, ne yunanistan ne italya ne ebesi ne dedesi karışamaz.

ha yapılan nasıl birşey dersen, oy için sacmaladılar iyice derim orası ayrı.

Yurtdışında gördüğüm kadarıyla klise mantıgı farklı. Evet ibadet için kullanıyorlar ancak kliseler ibadet hariç cogu sosyal sorumlulukta da kullanılıyor. yani cami gibi "dua et ve terket" mekanı değil. yurtdısında da camiler böyle ise kliseye cevirdiklerinde laf edemeyiz.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Birkaç sene önce Validebağ parkı tarafına yapılan cami konusunu hatırlarsınız. Halkın direnişi, polisin 7/24 nöbet tutması, zorla cami yapılması vs işte o cami benim evimin tam karşısına 100 metre ötesine yapıldı. Kaldı ki 250 metre geride başka bir cami olmasına rağmen. Bu yeni yapılan cami bomboş. Cemaatle kılınması farz olan Cuma,Bayram ve Teravih namazlarında bomboş. Vakit namazlarını es geçiyorum, çünkü evde de kılınabiliyor. Çamlıca'da yapılan camiyi de es geçiyorum, bomboş. Yeni nesil hızlıca İslam'dan uzaklaşıyor, ya hiç inanmıyor ya da farklı din ya da inançlara inanmayı tercih ediyor. sosyal medyada bakıyorum İstanbul'a ayak basmamış adam Ayasofya için seviniyor, alnı secdeye değmemiş ve ofisine gelen bankacı kızları nasıl düdüklerim diye düşünen adam sevinçten ölecek gibi. Velhasıl her boş bulduğun alana cami yaparak gönüllere giremiyorsun. Marifet olan senden çıkarı olan tayfanın gazını almak değil inanmayan adamı inandırmak. Bu da betonla olmaz.

sağda solda millete laf anlatmaya gerek kalmadı, bunu kopyala yapıştır yapsam yeterli, biraz üzerinde değişiklik yaptımıydı tamam, yani kendi yazımmış gibi değişiklik..

buna ilaveten şunlar var; papaz brunson olayında verdiğimiz taviz, rus uçağını düşürdükten sonra verdiğimiz taviz, israilin bizim gemimizde bizim insanlarımızı katletmesi olayındaki tavizimiz, karadenizde batırılan savaş gemimiz ve çıtımızın çıkmaması, askerimizin kafasına çuval geçirilmesi ve bizim bir şey yapamamamız,

benim zoruma giden daha bir sürü olay var, öyle gelipte bir taş parçasını cami yaptık demeyle ben tatmin olmuyorum, başkaları oluyor ve pek saygı duyduğum da söylenemez ama bir şey demiyorum sadece.. ayasofya cami yapıldı, tadını çıkarın, hadi bunu kutlayın, hani islam ahlakın da o yeri olmayan ihtişamlı gösterilerden düzenleyin...

milletimizden beyin fışkırıyor gerçekten..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar