istanbuldan yalovaya festivale gidiyoruzzzz

arkadaşlar istanbuldan yalovadaki festivela gitmeyi planlıyoruz (yalovadaki arkadaşların yogun daveti üzerine vs dermişim :cherry:) pazar günü ayın 19 gerçi festivalin son gününe denk geliyor ama maksat hem gezi hem yalovadaki arkadaşlarımızla birlikte bir etkinlik yapmak hem eglenmek hem tanışmak güzel bir şekilde vakit geçirmek ve 'motorcu kardeşligi'ni dahada geliştirmek :cherry:
eger katılım sayısı iyi olursa yalova timindeki arkadaşlar bizi karşılar die düşünüyorum(tabiki yalovalı arkadaşlar isterse hani güzel olur bence:) ) 10 motor gitsek vapurdan inince arkadaşlarda karşılasa vs olsak 20 motor vapurdakiler baskın yedik vs sanar herhalde ne manyak olur ne karisma olur :p bögürte bögürte gideris :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben tabiki varım

Bende varım ama kimseyi tanımıyorum burdan. Benide kabul edersiniz diye düşünüyorum :) Bostancıdan katılmış olcam ben. ama burdan direk feribot ve yalova çok kısa bi gezi olmıcak mı? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne demek kardeşim buyur gel zaten gezilerin amacı bu tanışmak kaynaşmak bazıları gibi sanal motorcu olmamak olayı sahada yaşamak

evet beyler varmı arttıran

Cuma günü katılacak arkadaş var mı acaba? Ben Cuma günü katılmayı düşünüyorum. Teşekkürler.

bu konuyla ilgili topic var arkadaşlar o topictede arkadaşlar var ordan devam edersenız hatta liste var kendınıze arkadaş bulabılırsınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
toplanma yeri ve saati için ortak bir nokta bulalım benim için özel bir yer yok ben here gelirim listemizi oluşturmaya başlayalım ufaktan

bencede askon arkadaşın yazdıgı gibi zaten bir arkadaş topik açmış ikincisi kafa karışıklıgı yapar gibi.gidiceğimiz günlerin altına isimleri yazsak daha iyi olur gibi.cuma-camartesi pazar.kim kaç kişi ne zaman gidiyor bilmiş oluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
olur dostum hiç sorun değil ama keşke sizde bu bölümde açsaydınız topiğinizi sizin toplandığınız yer festival tanıtımı bölümü bizse etkinlik duyuruları bölümüne topic açtık aslında iki gün olması iyi herkes kendi işine gelen günde gider

3 ayrı liste olsun, cuma, cumartesi, pazar 3ü de tek mesajda aynı anda tek konu başlığında güncellensin, o zaman sorun olmaz, mod arkadaşlar bu durumu düzenlerlerse daha iyi olacak gibi geliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar ekibi olrak erkenden yola çıkmayı öneriyorum yada rica ediyorum diyelim (akşama işe gidecem :) )

Forumdan Uzaklaştırıldı
1 maviprens
2 runbelx
3 motorkafa
4 polo34
5

haydi arkadaşlar katılımlarınız bekleniyor

Arjantinli69 insanı siz gidiyormusunuz?

Kalmalı mı gidilecek günübirlik mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
günü birlik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar