İstanbul'dan Selamlar

Merhaba arkadaşlar
Adım Mustafa, yaşım 22 istanbul'dayım. Aranıza yeni katılan bir motorcu olarak forumu bir süredir takipteyim.Trafikte güvenli sürüş için bilgiler, deneyimleriniz ve önerileriniz, karşılaşabileceğim yada karşılaştığım sorunlar için sizlerden yeri geldiğinde yardım istemeye, yeri geldiğinde de başkalarına yardımcı olmak için üye olmanın zamanının geldiğini düşündüm. Yaklaşık üç ay önce ilk motorumu aldım cbf 150. Bu süre içinde 2500KM'ye yakın yol yaptım. Amatör biçimde kullanamaya başlasam da fena sürmüyorum. Trafik çilesine bir nebze de olsa kendi çapımda son vermiş bulunuyorum.

Mesajımı özetlersem aranıza yeni katılan bir birey olarak herkese merhaba demek istiyorum.
Herkese kazasız sürüşler dilerim.

Teşekkürler

amin teşekkür ederim. bölge olarak şişli'deyim. Siz neredesiniz acaba?

Aramıza hoşgeldin keyifli vakit geçirmen dileğiyle iyi forumlar dilerim :rendeer:

teşekkür ederim. Forumu takip ettiğim kadarıyla baya eğlenceli vakit geçireceğimi düşünüyorum :flower:

Hoşgeldin mustafa kardeşim iki teker istanbulda ulasim ićin en iyi karar ama bir okadar tehlikeli bu sevda isi trafikte yasadigimiz abuk subuk olaylar çekilmez hale getirsede tutkudur iki teker ☺

Merhabalar,
Ben Levent İstanbuldan katılıyorum. Bende yaklaşık 7 seneden beri hep scooter kullanicisi olarak motor zevkini tadanlardanim. Yaklaşık 5-6 aydır bacagimdan geçirmiş olduğum ameliyattan dolayı motora binememistim. Top oynarken bağları kopardim. Motor kazası değildir. :) Sukur şimdiye kadar kazam hiç olmadı.
Geçen hafta dayım vitesli motoru olan Honda 125cbs galiba binip denemek için turladim. Ve kanım yine kaynamaya başladı. İnternette motor almak için ve vitesli motor kullanmanın zevkini az olsa da tadınca vitesli motor almaya karar verdim. Şimdilik Küba SL200 modeli araştırıyorum. İnşallah en yakın zamanda da araniza katılmayı istiyorum. Sizden gelecek önerilere de açığım.
Hepimize kazasız sürüşler...

Merhabalar,
Ben Levent İstanbuldan katılıyorum. Bende yaklaşık 7 seneden beri hep scooter kullanicisi olarak motor zevkini tadanlardanim. Yaklaşık 5-6 aydır bacagimdan geçirmiş olduğum ameliyattan dolayı motora binememistim. Top oynarken bağları kopardim. Motor kazası değildir. :) Sukur şimdiye kadar kazam hiç olmadı.
Geçen hafta dayım vitesli motoru olan Honda 125cbs galiba binip denemek için turladim. Ve kanım yine kaynamaya başladı. İnternette motor almak için ve vitesli motor kullanmanın zevkini az olsa da tadınca vitesli motor almaya karar verdim. Şimdilik Küba SL200 modeli araştırıyorum. İnşallah en yakın zamanda da araniza katılmayı istiyorum. Sizden gelecek önerilere de açığım.
Hepimize kazasız sürüşler...

geçmiş olsun inşallah hiç kazanız olmaz. Kuba sl200 kullanıcılarının facebook grubu var orda temiz motor alıp satıyorlar bilginiz olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

Arkadaşlar istanbul-avrupa yakası küçük cc kullanıcıları olarak toplanıp birşeyler yapalım mı artık?

kusura bakmayın arkadaşlar, işim nedeniyle pek fazla zaman ayırıp forumu dolaşma imkanım olmadı mesajlarınızı cevapsız bıraktım. herkese teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar