İstanbuldan Saygılar , sevgiler.İlk motor CBR125 ve kaza

Herkese merhabalar öncelikle , İstanbulda bir üniversitede öğrenciyim 23 yaşındayım adım Caner ve de part time barmenlik yapıyorum.Motor tutkum chopper/cruiser motor alma hevesimle başladı ve daha sonra yönlendirmelerle Honda CBR125 e döndü.Arkadaşımla birlikte almaya karar verdik aynı anda iki tane almaya paramız yetmedi, çok beğendiğimiz 2011 kasa gri turuncu bulduk ve paralarımızı birleştirip aldık 1 ay sonra 2.yi de alacaktık.Aldığımız gün arkadaşım ciddi bir kaza geçirdi kampüsün içerisinde dalağı parçalandı ve ameliyatla aldılar , 3 4 gün yoğun bakımdan çıkamadı, sol kolu dirsekten parmak uçlarına kadar hissetmiyor ve de psikolojik etkisi ,ıvır zıvır yaralarla dolu bir kazaydı.Ayrıca kazayla ilgili hiçbirşey hatırlamıyor ve de kampüsün içinde akşama dogru oldugundan görgü tanığıda yok.Motoru yarın tekrar çıkartacağım yerinden arkadaşıma göre motorun durumu iyi, bu korku ve psikolojik etkiyle iyice öğrenmeye çalışacağım artık.Uzun zamandır okuyucuydum artık yazar da olacağım.
Herkese hayırlı ve güvenli sürüşler ve tekrar merhabalar

arkadaşınıza üzüldüm çok geçmiş olsun, aman dikkatli olun eğitim almayı aksatmayın, boş vakitlerinizde bu işin teorisini okuyun şakaya gelmez motosiklet kullanmak.

geçmiş olsun arkadaşın için çok üzüldüm Allah acil şifalar versin

Teşekkür ederim hepinize en azından ayakta şimdi , bende içimdeki doğal korkuyu atıp kazasız belasız devam edeceğim inş.

Motosikleti
Fazer8 abs
allah yardımcısı olsun. olay kampüsün içinde oldu demişin. kampüsün içinde ne kadar süratli gidilebilinir? ve öte yandan bu kaza pek 30-40 la yapılmışada benzemiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun arkadasınıza. Motordan Önce sağlam ekipman şart.

Kaza hakkinda arkadasim hic birsey hatirlamiyor hizi konusunda hic fikrimiz yok ama motor cok agir hasarli degil . kask ve mont vardi ama ehliyete o gün basvurmustuk zaten kampüsün disina kesinlikle cikmadan ehliyet gelene kadar temel hareketleri ogrenmeye calisacaktik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar