İstanbuldan merhabalar herkese Deneyimli motorcu abilerim kardesım bakabilirler mi :)

selamın aleyküm abilerim kardesımlerım oncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım forumda misafir olarak baya zaman gecirdim ve birçok bilgi edindim sayenizde ve artık bende bir motor almaya karar verdim tabi ailem engel oldu vs. en sonunda ikna ettim ve pazartesi günü kismet ise Kanuni Windys 125 alıyorum bu motor hallındaki görüşlerinizi alabilirmiyim ve suda var 17 yasındayım daha once arkadaslarımın scooter motorlarıyla ucak turlar attım yanlız vitesli motor hallında bi bilgim deneyimim yok acikcası motorlar hakkında bi bilgim yok debriyaj gaz vs yerlerını biliyorum pazartesi günü motoru alınca nasıl kullanmaya baslıya bılırım benım dusuncem hem kendimi hem baskalarını riske atmamak için gece saat 10-11 civari ekipmanlarımı giyip zincirli kuyu mevki etrafinda dolasmak düşüncelerinizi önerilerinizi paylasırsanız cok sevinirim iyi forumlar :)
rdzv07.jpg
[/url][/IMG]

Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek isterim. İstanbulda motor kullanmak birkaç kez scooter tur atmayla olacak iş değil. Mutlaka ama mutlaka bir eğitim merkezinden güvenli sürüş eğitimi aldıktan sonra motoru kullanmaya başlamanı öneririm. Hatta aldığın eğitim sonunda kendini istanbul trafiği için yetersiz görüyorsan, yeterli görene kadar trafiğe çıkma hem kendini hem sürücüleri riske atma. (saatin önemi yok) Daha 17 yaşındasın hayatının baharındasın.

hsk

Sıfır motor almayı düşünme istersen ikinci el al bi tane vitesli ögrenene kadar kullanmalık koruma demiri falan olan olsun mümkünse çünkü düşecek kalkacak falan masraf çıkarmasın parcası ucuz olsun sonra iyi bir makine bakarsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar