İstanbul'dan Merhaba

İstanbul'dan merhabalar. En son 2007 senesinde motor kullanmıştım, çok tecrübem yok aslında. 12 sene sonra Yamaha Tracer 900 (2018) aldım. Biraz korkarak biniyorum ama zamanla alışacağımı zannediyorum. Asıl maksadım biraz pişip uzun yola çıkmak.

Herkese selamlar, güvenli sürüşler.

Super Moderator
Hayırlı olsun, yaş 30 'un üzerinde ise, çok büyük tehlike yok diyebiliriz, ama kullandığınız motosiklet oldukça güçlü sayılabilecek bir makina.. O yüzden çekiş kontrolü en üst düzeye alıp, sürüş modunu da en düşük modda tutmanızı tavsiye ederim.

Kazasız belasız.

İstanbul'dan merhabalar. En son 2007 senesinde motor kullanmıştım, çok tecrübem yok aslında. 12 sene sonra Yamaha Tracer 900 (2018) aldım. Biraz korkarak biniyorum ama zamanla alışacağımı zannediyorum. Asıl maksadım biraz pişip uzun yola çıkmak.

Herkese selamlar, güvenli sürüşler.

çok farklı sayılmayız
bende en son 2004 de sürmüştüm motosiklet
sonra 2016 da gittim ducati almıştım 800 lük

yaşının getirdiği ağırbaşlılıkla sürdükten sonra sıkıntı çıkmaz

çok teşekkür ederim .. evet yaş ilerleyince hız merakı yerini keyifli sürüşe bırakıyor. 115 beygirlik makina evet güçlü ama ben B mod (düşük performans) ve TCS 2'de kullanıyorum şimdilik.. o bile gayet yeterli

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

çok farklı sayılmayız
bende en son 2004 de sürmüştüm motosiklet
sonra 2016 da gittim ducati almıştım 800 lük

yaşının getirdiği ağırbaşlılıkla sürdükten sonra sıkıntı çıkmaz

evet ağırbaşlılık var yaşta biraz.. bir de uzun yol istiyorum şehir içinde kullanmaktansa.. kazasız belasız inşallah keyifle kullanmak istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar