İstanbuldan Merhaba =)

Herkese merhaba. Kısaca motosiklet maceram nasıl başladı bahsedeyim. Yaklaşık 5 senedir aracım vardı ehliyetimi yeni aldığımda hediye olarak alınmıştı. Geçen sene aracımı değiştirmek amaçlı sattım fakat planladığım gibi olmadı motosiklet almaya karar verdim. Geçen sene mayıs ayında bir arkadaşımdan HONDA DYLAN 150 aldım. 2006 model şuan yaklaşık 42.000 kilometrede. Hâlâ bu aracımı kullanıyorum çok eğlenceli ve şehir içinde yeterli geliyor. Fakat Silverwing 400 yada 600 modeline geçmek istiyorum. Çünkü yaz geliyor uzun yol yapma gibi planlarım var. İstanbul Kozyatağında ikamet ediyorum. Marmara Üniversite Göztepe Kampüsü Elektronik bölümünden mezun oldum. 23 yaşındayım. Yaklaşık 2 aydır kendi ofisimi açma çabası içindeyim bitti sayılır. Reklam, organizasyon, internet sitesi ve yazılım üzerine iş yapıyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

hoşgeldin alican kardeşim. Sen düz vites takılıyon galiba. Gaz vercen gitcek, fren sıkacan durcak. Herkesin zevkleri farklı tabi. Motor gibisi yoktur. Vitesli, otomatik farketmez. Kalıcı ve katılımcı olman dileğimizle...

hoşgeldiniz. Hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi bi motora sahip olursunuz :rendeer:

hosgeldın aramıza bende kozyatagındayım komsu bır motorcu gormek ne guzel...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar