İstanbuldan Eskişehire nasıl motor getirebilirim?

Arkadaşlar merhaba, daha önce motosikletle hiç uzun yol yapmadığım için kendime güvenemiyorum ve almayı planladığım motosiklet İstanbulda. Motoru ordan Eskişehir'e nasıl getirebilirim? cevaplarınız için teşekkürler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sürerek uzun yol yapmak farklı olsa da şehir içinde sürmekten kolaydır

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kısa yol yapabiliyorsan böyle getireceksin. Kar yağmur dinince kısa yol kadar git. Dinlen, tekrar kısa yol kadar git.
V2p9m.jpg

Motosikleti
Tracer 7
Bazı otobüs firmaları motor taşıyor.otobüsle getirebilirsin.ama en ıyısi bence sürerek getirmek.defalarca eskişehir-istanbul arası motor kullanmış biri olarak tehlkesiz basit bir yol.sürmeni tavsiye ederim.
benim kullandığım güzegah Bilecik-pamukova üzerinden olan.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Motor ne hocam. Ben 250cc scooterimle istanbul eskişehir git gel henüz bu ay yaptım. Çok sorun olmuyor.

Motor 125 lik hocam. Ondan dolayı tereddüt ediyorum zaten, otobüs firması işini biraz araştırayım en mantıklısı o olacak galiba.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Motor 125 lik hocam. Ondan dolayı tereddüt ediyorum zaten, otobüs firması işini biraz araştırayım en mantıklısı o olacak galiba.
Ben anadolu otoyolu kullanarak bilecik bozüyük üzerinden gittim hocam. Aslında surerekte rahat gidebilirsiniz ama kendinize güvenmiyorsanız bosverin

Hocam sonuçta bilmediğim ve yeni aldığım bir motosiklet risk almak istemiyorum. Birde uzun yola motorla daha önce hiç gitmedim oda ekstra olarak düşündürüyor, ondan dolayı arada kaldım. kendime güvenme konusunda sıkıntım yok ama dediğim gibi hem motoru bilmiyorum hem yolu ondan dolayı risk almak istemiyorum.

Bence de sürmeyin çünkü 125cc 2t değilse o otoyolun yüksek hızla akan trafiğinde çok yorar. Ben bile düşünemiyorum pcxle 80le 90la gidip orada yiyeceğim selektörü veya görmedim deyip üstümden geçebilecek tırları falan :D

Ayrıca otobüste bagaj bölümünde getirme şansınız var, ücret karşılığında yapan firmalar vardı.

Valla ufak motorla yavaş yavaş geze geze gelin.Başka ne zaman böyle bir şansınız olacak kim bilir.Güzel anı olur

Motosikleti
Pcx
Bir kuryenin günlük ort max kazancı 4000 desen git gel 2 gün + yemek ücreti 1000 TL desen 9000 TL ve üstü teklif edersen birçok kişi getirmeyi kabul eder

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alışmadığınız, huyunu suyunu bilmediğiniz bir motorla hele ki uzun yol tecrübeniz yoksa motoru alır almaz uzun yola çıkmayın. Bazı otobüsler kabul ediyor, bagaj kısmına yükleyebilirsiniz ya da mototransfer gibi firmalar var, FB'da ufak bir araştırma yapsanız bulursunuz, onlarla transfer yapmak en güvenli yöntem.

Motosikleti
D400
Cevap belli Sürerek. (200cc+ ise)

Sadece motora aşina olmadığınız için ücretli otoban vs. ne varsa kullanmanız sizin hayrınıza olur.

Motosiklet nakliyeler sanırım en az 15-20 k ister bu mesafeye. 2 hafta önce 110 km'ye 5k para verdik.

Dİğer seçenek otobüs altına koymak ama güvenli gelmiyor bana.

Ben motoru aldıgım gün izmir'den istanbul'a d250 , denizliye ns200 ve ankaraya d250 i,le gidecek elemanlar da vardı serviste. 3ünün de ilk motoruydu.

dipnot: ocak başı hava da buz gibiydi.

Motosikleti
Honda CB125F
Bir kaç yöntem belirtmek isterim;

Mototransfer firmaları ile yaptırabilirseniz. (Bir ara armut uygulamasından fiyat teklifi alınabiliyordu)
Facebook'ta boş dönen nakliyeciler/çekiciler grupları var. İstanbul'dan Eskişehir'e dönüş güzergahında olan bir araç olursa daha uygun fiyata taşırlar.
Eskişehir - İstanbul arası günlük seferleri olan kamyoncular ambarı var ise yine uygun fiyat alabilirsiniz.
En az önerilen yöntem otobüsle taşıma. Bu yöntemi seçerseniz otobüs sahibi yada muavin söylemese bile mutlaka tüm benzini boşaltın.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Sürerek>Sıradan nakliyeciler>Otobüs>Mototrasfer Firmaları

En doğrusu ve tabii ki en pahalısı sondaki...

Motosikleti
cbf 150
Sök aynalarını egzosuda köpükle ekranıda köpükle yolla otobüsle 125 bizim otobanlara çıkma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar