İstanbuldan 2. el motosiklet satın alıp Ankaraya nasıl getirtebiliriz? (Korona)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakınıma vekaletle ustume aldırtabilirim ancak yasak varken nasıl getirtebilirim?

Motosiklet taşıyıcıları var ancak biraz öperler fiyat olarak haberin olsun. Ben olsam beklerdim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

Onun dışında değerli eşya (piano vs. gibi) taşıyıcıları var ama o da aynı fiyat aşağı yukarı. Bir ara yeltendim bir kaç telefon görüşmesi yaptım ondan biliyorum.

kendim sürerim diyorsan.. e devlet uzerinden izin basvurusu yap yuzde 90 izin alırsın.. eger izin cıkmazsa ondan sonra alternatif ara :)

Motosikleti
QJ SRT800s
geçen hafta bizim guruptan bir arkadaş istanbuldan bursaya götürdü satın alıp. Çekici üzerinde gitti 1000tl ye anlaştığını söyledi.

Motoru kaçırmak istemiyorsanız yakınınıza aldırıp koyun bir kenara. yasak yakın zamanda kalkar gibi görünüyor, binip gidersiniz.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
kendim sürerim diyorsan.. e devlet uzerinden izin basvurusu yap yuzde 90 izin alırsın.. eger izin cıkmazsa ondan sonra alternatif ara :)

E dewvlet izinlerinde ölüm belgesi, görev belgesi vb. belge girmeden onaylamıyorlardı. Değişti ise bilemiyorum. İki gün önce bacanağım tanıdık bir mobilyacı ile anlaştı. Ticaret için ş. arası yolculuk serbest. Kamyonete motoru bağladılar. Oradan da takas ettiği motoru aldırdı.

Mototrans ile taşıtmak biraz tuzlu olabilir. Sizin bütçenize bağlı, 700-800TL vermek zor gelmez ise taşıtın derim.Bu havalarda motora binememek daha zor gelir. Tabi benim fikrim.

Mersin İl Temsilcisi
E sistem üzerinden noterden randevu alıyorsunuz. Böylece ticari amaçla seyahat belgesi veriliyor. Alıp, aracı gümrük taşıma firmasına yaklaşık 300tl ye yükleyip, otobüsle dönüyorsunuz.
Ya da otobüsler şu anda boş, otobüs altına atıp da götürebilirsiniz
Bu kadarcık..

E sistem üzerinden noterden randevu alıyorsunuz. Böylece ticari amaçla seyahat belgesi veriliyor. Alıp, aracı gümrük taşıma firmasına yaklaşık 300tl ye yükleyip, otobüsle dönüyorsunuz.
Ya da otobüsler şu anda boş, otobüs altına atıp da götürebilirsiniz
Bu kadarcık..

Bu yol ile kendimiz kullanarak getirmemiz mümkün müdür?

Motosikleti
Yok
giris.jpg

Sunu birakayim soyle.

Pazartesi Ispartadan İstanbula linea getirdim. 700 liraya...motosiklet daha ucuz olmalı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar