İstanbul'da yılda 600 kaza

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
MT pizza evi kursun kapının özüne dizelim ssleri işte o zaman benim gibi müşteriler kesin çok memnun kalır! :) Tekere gelmesinler sakın pizzalar çantadan düşer. :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şu ybr ye dayanarak poz veren arkadaş başkan mı?.... Ben onu kazazede Emrah sandım dı.... :queen::queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben de o başkan mı diye sordum. Cidden sordum ha kimse geyik yapıyorum sanmasın. O resimdekinin kim olduğu hakkında bilgisi olan varmı?

evet başkanmış aspaltkowboy başkanım demiş 1.sayfada genelde başkanları yaşlı adamlar olarak düşündüğümüzden bende kazazede sandım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben de kazazede Emrah falan diyince tanıdık bir Emrah kaza yapmıştı YBR ile...Rahmetlinin resmi sandım..... :pale:

İyide konuyla resmin alakasını anlayamadım şimdi?.... :silent:

Kaskın bağını bağlamazsanız kaza anında kafanızdan çıkar. Kaskını bağlamamış kimi görsem üşenmeden uyarıyorum, bazen "sana ne" diyorlar, "sen bilirsin" diyorum.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
halk otobüslerine dikkat onlar için siz bir sineksiniz

bende boş zamanımda 2 ay kadar DOMİNOS pizzada çalıştım. pizza geç gittiğinde parasını motorcudan kesmiyorlar (gerçi keserlerse çalışacak motorcu bulamazlar o da ayrı konu). Ama 30 dakikada yetiştirmen için baskı var. İnsanın canını şu sıkıyor: mesela benim çalıştığım şube günde ortalama 3000 YTL ciro yapıyor ancak çalışan motorculara 15 YTL lik kasktan başka bir koruma ekipmanı vermiyor. bu BURGERKING, Mc DONALD vb. firmalar içinde geçerli. :farao:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar