- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar mayısın ortası gibi yurt dışından kız arkadaşım gelecek ve istanbul'u ilk kez görecek. Bu nedenle kafamda motorum ile istanbula gitmek gibi bir fikir oluştu(ulaşım kolaylığı için).Ben kendim istanbul'da yaşamadığım için pek İstanbul içi motorsiklet tecrübem olmadı. Yaşadığım yer Kırklareli/Babaeski, Motorum ile İstanbul'da Atatürk hava limanına gideceğim kız arkadaşımı alıp Taksim'e geçeceğim. (Hotel bulabilirsem Taksim civarından olacağı için). Motorum Yamaha Cygnus Rs 125 cc Sorum şu olacak;
-Motorsikletimi çaldırmamak için ne tür önlemler tavsiye edersiniz?
-İstanbul'da Sultanahmet - Taksim civarı kısa gezilerde motorsikletimi park edebileceğim yerler nerelerdir?
-Hotel otoparkında motoru bırakıp diğer vasıtalar ile seyahat mi etmeliyim ?
-Motorla hiç İstanbul'a gelmesem daha mı iyi olur ?
Sorular fazla oldu biliyorum ancak İstanbul içi tecrübem ve trafik hakkında bilgim yok.
İstanbul'da motor ile yolculuk eden arkadaşlarımdan konuyla ilgili her tür yardım rica ederim.
-Motorsikletimi çaldırmamak için ne tür önlemler tavsiye edersiniz?
-İstanbul'da Sultanahmet - Taksim civarı kısa gezilerde motorsikletimi park edebileceğim yerler nerelerdir?
-Hotel otoparkında motoru bırakıp diğer vasıtalar ile seyahat mi etmeliyim ?
-Motorla hiç İstanbul'a gelmesem daha mı iyi olur ?
Sorular fazla oldu biliyorum ancak İstanbul içi tecrübem ve trafik hakkında bilgim yok.
İstanbul'da motor ile yolculuk eden arkadaşlarımdan konuyla ilgili her tür yardım rica ederim.