Istanbulda yaşamaya VERGI!!

azönce saygıdeğer tv kanallarımızın birinin ana haber bülteninde hükümete verilecek öneri hakkında açıklama yaptılar açıkçası ben şok oldu

1. istanbul doğumlular yada son 10 yıldır istanbulda ikamet edenler için 1000 ytl.
2. yukarıdaki özellikleri taşımayan istanbullulara 2000 ytl.

bu ücretler yıllık olarak alınacak ve her yıl tekrarlanacak kalıcı vergi gibi birşey olacak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuh ebesinin ziyası:silent:

peki evlerde bedavamı olcakmış:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Hangi kanalda izledin bunu dostum?
Böyle birşey olacağını sanmıyorum.Şu an böyle bir şeyi yapmak ahmaklık olur.Hoş bunu yapacak zihniyet var mı?Bence var...

İstanbul nüfusunu azaltmaya çalışıyorlar fakat bu vergi olayı daha da çıkmaza sokmakdan başka birşey yapmaz.Sanki herkes refah içinde yaşıyormuş gibi o vergileri onlardan istemek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.Aslına bakarsanız,köylere yol,su,elektrik ve iş imkanları sunulsa bakın görün zaten İstanbul,İzmir,Ankara gibi illerimize göçler duracak hatta ve hatta bu şehirlerde yaşayan ve ayak uydurmakda zorlananlar,kendi topraklarını özleyenler memleketlerine geri dönecektir.Fakat,kolayı nedir?Al parayı...O parayı bulamayan adam ne yapıcak peki?Zaten adam karnını doyuramıyor üstüne birde bu olursa suç işleme oranı oldukça artacaktır.Artı olarak fiyatlar artacaktır,çünkü maliyet artacaktır.Saçma...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bu kadar zeka ürünü bir vergiyi ancak bu hükümet düşünürdü, öneri sahibi kimmiş acaba? Söyleyin öpücem. :silent:

Vergi saçma. Ben zaten yakında hava vergisi alırlar diyordum. İş oraya doğru gidiyor gibi gözüküyor. Sorun şurada: O alınan vergilerle göç veren şehirlere yatırım yapılarak göçün önü kesilecek, hatta geriye göç başlanacak, yine anlarım da öyle birşey olacağını sanmıyorum. Çünkü amaç İstanbul'a göçü azaltmak değil, kolay para bulup başka açık kapatmak.
Tabii bir de böyle bir yasa meclis gündemine gelirse halk tepki verir mi bilmiyorum. Malum, bizim halk milli takım yenmeden veya yenilmeden sokağa dökülmüyor.

saat 19:00 da yayınlanan star ana haberde izledim buaçıklamanın yapıldığı toplantı ise istanbulda faliyet gösteren bir grup fakat özel idare yönetim kurulu tarzında bir şey yani hükümet bazında yaptıkları çalışmanın kaale alınacağı ve gerekirse yasa tasarısı olarak meclise gidebileceği belirtildi

Osmanlı'nın da son zamanları böyle idi halk vergi yüzünden eziliyordu..hükümet sefa sürüyordu halk cefa çekiyordu..sonumuz hayrola

Motosikleti
Mondial Virago 50i
saat 19:00 da yayınlanan star ana haberde izledim buaçıklamanın yapıldığı toplantı ise istanbulda faliyet gösteren bir grup fakat özel idare yönetim kurulu tarzında bir şey yani hükümet bazında yaptıkları çalışmanın kaale alınacağı ve gerekirse yasa tasarısı olarak meclise gidebileceği belirtildi

Hımm tuzukurular derneği olmasın sakın o :mrgreen: kesin kalabalıktan şikayetçi eski istanbuların oluşturduğu bir topluluktur. O vergiyi koyacak hükümetin ben alnını karışlarım, bu saçmalıkla iktidar olamama garantisi elde ederler ancak.

Ben bu haberi seyrettim.Fikrini açıklayan amca fazlaca yaşlıydı.Belki gaza geldi yarı uyanıktıda,sallamış olabilir.

ne vergisi yaa oldu olucak padişahlık dönemine geri dönelim köleler felanda satın alalım iyice saçmaladılar yaa :queen: :queen: :queen: çıldırtmayın bizi yakarız bu gezegeni yakarıZzzZZZzz... :queen: :queen: :queen:

zaten istanbullular çıldırsın diye açtım bu konuyu
icon_wink.gif

baslı basına istanbulu garibanlardan ayırmak için yapılmış bi uygulama

Bu vergiyi alabilecek adamın birazcık delikanlı olması gerekir.Ben tanımıyorum bu ülkede öyle birisini...

Arkadaşlar bu vergi maselesi İstanbul'a göçü önlemek için,Bi ara vize diyolardı aslında,olsa n güzel olöursu şu vize olayı "İŞİ OLMAYAN GELMESİN KARDEŞİMMM
sonra hırsızlık,uğursuzluk kol geziyor ortalıkta,düşünce doğru ama uygulamaya çalıştıkları yani ortaya attıkları fikir yanlış,benden bi allah'ın kulu o vergiyi alamaz,Gitsinler amaçsız göç edip İstanbul'u mahfeden adamlardan alsınlar ne alıyorlarsa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence dogru.. az bile...hesap etsinler 1 insan gunde 26.897 kere nefes alıo ona göre aldıgı nefes nispetinde vergi alınsın...:pr:
S&S

azönce saygıdeğer tv kanallarımızın birinin ana haber bülteninde hükümete verilecek öneri hakkında açıklama yaptılar açıkçası ben şok oldu

1. istanbul doğumlular yada son 10 yıldır istanbulda ikamet edenler için 1000 ytl.

bu ücretler yıllık olarak alınacak ve her yıl tekrarlanacak kalıcı vergi gibi birşey olacak

Yok artık analarının herekesi.....

bu vergi bazı gelişmiş denen avrupa ülkelerinde alınan bir vergi. ama orada alınan bu vergiye karşılık türlü hizmetler de sunuluyor. yani vergiler hakikaten yol, su, elektrik vs. olarak verenlere geri dönüyor.
gerçi bana sorarsanız, verdiğim vergilerin bana yol,su, elektrik olarak dönmesini istemiyorum. bana her geri dönen vergi ekstra masraf kapısı olmaktan öteye gitmiyor.:) (bkz: köprü)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar