İstanbul’da Trafik Kazasında Polis Memuruna Motosikletle Çarpıldı

polise-carpan-motorcu.jpg

Maltepe’de görev başındaki trafik polisi, trafiğe kapalı şeritte ilerleyen motosikletin çarpması sonucu yaralandı!

Maltepe Altıntepe D-100 karayolunda 13 Kasım’da yaşanan kazada,

Polis Memuru bölgede yaşanan bir kazaya müdahale ederek yolu trafiğe kapattı. Buna rağmen sol şeritten ilerlemeye devam eden motosikletin sürücüsü Bahadır Ç., kendisini durdurmak isteyen trafik polisine hızla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan trafik polisi yaralandı. Yaralanan Polis Memuru Hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmuyor.

O anlar motosikletin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haberin devamı için tıklayın.

Yazık. Bu tipte kişileri trafikten men etmek lazım. Bu gün o polisin başına gelenler yarın bizim başımıza gelebilir.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Polis memurunun verilmiş sadakası varmış. Videoyu izlemedim. Bir anlık dalgınlıkla mı motorun önüne geldi ne yaptı...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında yanlış olduğunu bile bile çoğumuz trafik olduğunda sol şeridin solundaki o boşluğu kullanıyoruz maalesef. Motosiklet sürücüsü o boşlukta ilerlerken çok hızlı sürüyor, ben mesela 40-50'yi geçmem. Üstelik hava karanlık. Biraz da AEA'nın rahmetli olduğu kazaya benzettim, kimse o boşlukta önüne bir insan çıkacağını tahmin etmez. Neyse ki sürücü de polis arkadaş da daha beter bir durum başlarına daha ciddi bir iş gelmeden atlatmışlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Aslında ya arızalı araç yada kaza yüzünden trafiği durdurmuşlar. Bu anzalotta yardırmış geliyor. Memur uyaracak ama oda fazla yaklaşıyor. Ardından duran araçlara bir başka araçta çarpıyor.

Şerit dışı bu kadar hızlı gitmenin mantığı yok.
Kullanırsın o yolu da o kadar hızlı neden gidersin ki ?
Bazıları ölümsüz sanıyor kendini.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
trafik duruyorsa bir ipnelik vardı, 80 90 gideceğine 30 40 git, yine zaten hiç bir yerden takılmadan geçeceksin, ne bu hıyarlık aq.
Istanbul'dayken yıllarca 1. köprü yolunda her geçişimde bu şekilde gittim; hızımı asla 50 üzerine çıkarmadım. Bir kere bile ne tehlike yaşadım, ne tehlike yaşattım. Söylediğin o kadar doğru ki...

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bir de dörtlü sinyalleri yakıp tabakhaneyeb .ok yetiştiriyormuş gibi sürmezler mi gıcık oluyorum bu tiplere arkadaş. Sanırsın ambulans sürüyor hıyarto

Motosikleti
XV250 - FZ6
Adam işini yapmaya çalışırken başına gelene bak.
Uygar bir ülkede olsa, bunu yapan andavallı, hayatının geri kalanını polis için çalışarak geçirirdi.

Motosikleti
Yamaha XSR700
İnstagramda gördüm, evet bu motorluyu da savunanlar var. Adam ne güzel yolunda gidiyormuş da oradan yaya mı çıkarmış da cart curt. Alayını atın içeri. 5 dakika erken gidip 31 çekicek diye başkalarının hayatını karartıyorlar. Hep aynı karikatürü atıyor gibi olacak ama,

Bu çocuklar yüzünden zaten motosiklet sektörüne inanılmaz bir ön yargı gelişti son yıllarda.Sahilde 80 100 le giden mi ararsin, kaldırımdan sanki kendi yoluymus gibi giden mi ararsın, hiçbir kuralı dinlemeden trafikte ilerleyen mi ararsın, ve bunun gibi saçma yerlerde saçma hızlara çıkıp aptallikla alakalı kazalara sebep olan mi ararsın, maalesef sektörün bozuk sistemlerinden birisi de bunlar.

Sakın bunlari da sadece motosiklet sürücülerine atfedip, ülkenin bütün suçlarını da camiaya yıkmaya kalkmasinlar.

Arabacilar çok mu farklı kesinlikle değil.

Eğitim eğitim eğitim.....

Bu kazaya gelirsek, o şeritten hepimiz gidiyoruz, eğer trafik ilerliyorsa ben daha rahat ilerliyorum, ancak trafik durmussa, her an bir yerden yaya çıkacakmış gibi duran trafikten En fazla 20 km hizla gidiyorum.Onume çok yaya dilenci ve satıcı çıktı ancak düşük hızla gittiğim için problem olmadı.

Maalesef yeni motosiklet kullanmaya başlayan arkadaşlar, motosikleti birşey kanıtlama aracı olarak görüyorlar, motosikletin ne kadar ciddi bir şey olduğunu yere yapistiklarinda aslında 60 km hızın bile ne kadar yüksek olduğunu, böyle kötü tecrübelerle öğreniyorlar..

Bu çocuklar yüzünden zaten motosiklet sektörüne inanılmaz bir ön yargı gelişti son yıllarda.Sahilde 80 100 le giden mi ararsin, kaldırımdan sanki kendi yoluymus gibi giden mi ararsın, hiçbir kuralı dinlemeden trafikte ilerleyen mi ararsın, ve bunun gibi saçma yerlerde saçma hızlara çıkıp aptallikla alakalı kazalara sebep olan mi ararsın, maalesef sektörün bozuk sistemlerinden birisi de bunlar.

Sakın bunlari da sadece motosiklet sürücülerine atfedip, ülkenin bütün suçlarını da camiaya yıkmaya kalkmasinlar.

Bu kazaya gelirsek, o şeritten hepimiz gidiyoruz, eğer trafik ilerliyorsa ben daha rahat ilerliyorum, ancak trafik durmussa, her an bir yerden yaya çıkacakmış gibi duran trafikten En fazla 20 km hizla gidiyorum.Onume çok yaya dilenci ve satıcı çıktı ancak düşük hızla gittiğim için problem olmadı.

Maalesef yeni motosiklet kullanmaya başlayan arkadaşlar, motosikleti birşey kanıtlama aracı olarak görüyorlar, motosikletin ne kadar ciddi bir şey olduğunu yere yapistiklarinda aslında 60 km hızın bile ne kadar yüksek olduğunu, böyle kötü tecrübelerle öğreniyorlar..

Ön yargı, bir kişi veya grup hakkında yeterli bilgi edinmeden, genellikle olumsuz, peşin hükümlere dayanan ve kalıplaşmış düşüncelerdir.

buna artık ön yargı falan denmez. Bildiğin gerçek bu. Aklı başında motorcı sayısı %10 %15 arasında olduğunu düşünüyorum.Bu forumda mesela %30 u kesinlikle geçmez.

Arabacılar cok mu farklı ?

Evet farklı. Motorcu dediğimiz gencler 200 bin tl yi buldu mu yapışırıp motor alıyor. Yani, toplumun en alt, en cahil, en kural tanımaz tiplerinin ulaşabileceği bir araç.

Motorculara kufur eden arabacılar(haklılar) motor kullansa ne olurdu ? Bence sadece ufak bir kesmi teroristlik yapardı.

Özetle;

motorcuların alayı trafik terorsiti dfsgsfghsf

Motosikleti
D400

Göreceli bir kavram, trafikte arabacı çok fazla olduğu için bu tip şoförlerin sayısı motorculardan fazla.

Fakat motosiklet kullanıcıları sayısı / bu tip kullananları oranlarsak ve benzer şeyi araba kullanıcıları için yaparsak belki de %10 'a %70 çıkar.

Uzun yol harici şehir içi 30 km yol gittiğim zaman eğer 50 motorcu görüyorsam 2-3 tanesi normal kullanıyor. Doğal olarak bu kadar yüksek sayılarda problem varsa "camiaya yıkmak" mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar