İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

Bundan 10 küsür sene önce böyle Kocaeli körfez otobanda güneşin altında mal mal trafikte bekleyen yabancı sürücüyü zorla emniyet şeridine soktum. 1 km sonra arkama baktım adam yok. Geri sıraya girmiş zorla ikna ettim. En sonunda önüme kattım Sultanbeyli ışıklara kadar dürte dürte götürdüm. Ben çok büyük iyilik yaptığımı düşünüyorum ama adamın yüzü yol boyu sirke satar gibi asıktı.

Motosikleti
Ns200 15"
Zaten o kocaman yan çantalarla o trafikte araya girilmez, ben de vstrom ile yan çantalar takılıyken girmiyorum ama adamların sürüşleri de sakat, sağ ayak yerde, iki ayakla yürüyorlar. Bunları ezerler çok kalaırlarsa o trafikte.
Abi burada ister istemez bir şeyleri zorla öğreniyoruz, zaten trafiğe girince eğitim başlıyor. :D

İşin şakası bir yana motosiklet hakimiyet eğitimi çok başka bir olay, ben bilirim demek yerine hatta biliyor olsa bile karşıdaki insanı dinleyip bir şeyleri kapmaya çalışmak gerek.

Belkide bu arkadaşlar biraz çılgındır ve motosikletlerine sağdan biniyorlardır. :D

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Ben o gün yorgunsam trafikte aralardan vs. geçmekle uğraşamayıp bekliyorum trafikte. Yok şu kapı açılır mı? Şuradan dilenci çocuk fırlar mı düşünecek enerji kalmıyor işten falan dönerken.

Çoğu zaman arkadaki arabalar az kalsın çarpıyor oluyor ondan daha tehlikeli beklemek

Motosikleti
cbf 150
ben çantalar varken asla araçların yanından geçmem beklerim. Salak saçma bir şekilde düşmek istemiyorum açıkcası.

yurtdışındada aralara girmiyorum tek istisna ışıklarda beklemek orda arkadan gömerler diye genelde sağa geçiyorum.

Şimdi chigeenin radarıda gelmiş onu takıcam motora artık daha güvenli olur sürüş

F54

adamlar kurallara uyduğu için linç yemişler
çanta varmış eğimtimsizler miş vs vs
kimse onların kuralsızlık yaptığını farketmeyecekti ama onlar karakteri gereği doğru olanı yaptı

Konunun ilk mesajında ne olduğu net bir şekilde yazılmış.
Tek kelime eksiği fazlası yok.

Yorumlar,yorumlar, yorumlar, işte efendim söyle yapsaylarmış da yok efendim böyle olsaymış, ya adamlar uzun bir tura çıkmışlar halkının ve ülkenin trafik terbiyesine yabancılar ülkemiz halkının ''yan baktın'' diye kavga çıkartıp cinayet işlendiğini belkide dolaylı olarak duymuşlardır, belkide adamlar Türk dür, Ülkelerinde ''FAHRSCHULE- SÜRÜCÜ KURSU sunda eğitim alırken öyle eğitim görmüşlerdir adı geçen ülkenin nüfusu 9 Milyon yüzölçümü 85 bin km,olup ülke nüfüsu İstanbulun yarısına tekabül eder,bu faktörleri göz önünde tutarak yorum yapılsa daha hoş olur diye düşünüyorum,

Motosikleti
Voge 250RR
adamlar kurallara uyduğu için linç yemişler
çanta varmış eğimtimsizler miş vs vs
kimse onların kuralsızlık yaptığını farketmeyecekti ama onlar karakteri gereği doğru olanı yaptı
Dengede zarzor duruyorlar onlar isteseler de o motosikletlerle düşük hızda filtreleme yapamazlar yüksek hızda da o riski alamazlar. Benim videoda kıl olduğum nokta bizim halkımız sürmeyi nezaketi hoşgörüyü bilmiyor yurtdışı plakalı motorlar araba gibi kullanıyormuş. Tr plaka olsa o motorlar alıp videoya çekmez doğru sürüş şekli böyle diye, ben çok görüyorum araba gibi kullanan motosikletli, niyeyse karşımıza yabancı plakalının videosu düşüyor.

Kaç tane yabancı plaka saydım sol şerite yatıp babasının malı gibi kullanan sinyalsiz dönüş yapan bilmem ne yapan, ortalamaya vurunca türkiyedekilerden pek farkları yok belki de daha da kötüdür..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar