İstanbul'da trafiğe çıkacaklar dikkat

Arkadaşlar selam,
Beşiktaş'tan çıkıp az önce eve (Baltalimanı) geldim. Ortaköy ile Bebek arasında öyle bir rüzgar vardı ki 190 kilo motor + 90 kilo ben toplamda 280 kiloyu kuru yaprak gibi savuruyordu valla. Eğer trafiğe çıkmadan önce bu yazıyı okuyorsanız lütfen dikkatli ve hazırlıklı olun.

Aynen hocam bende Kozyatağından-Beşiktaşa gittim yarım saat kadar durdum yarım saat önce eve geldim Köprüden geçerken gidonu tutmakta zorlandım çok kuvvetli bir rüzgar var.

Allah yoldakilerin yardımcısı olsun. Ben altı üstü sahil yolunda o şekilde savrulduysam eğer, insanlar köprüde neler çekiyor allah bilir...

Boyle havalarda motor yerine araba veya toplu taşıma en guvenlisi tabi ekmeğini tastan cikaranlara allah yardımcı olsun..

Ben 2 - 2.5 ay önce bir konu açmıştım yine hava böyleydi. Köprüde ve maslakta yaprak gibi savruluyordum ne korkmuştum :)

Bu arada yerlerde çok kötü işe gelirken otobüste kaza yaptık, metrobüse yürürkende 2 araç kazası gördüm.

köprüde de çok fena rüzgar vardı 2 saat önce.. koca minibüs şerit değiştirecekti...

Hava iyi rüzgar azdı sabah (beylikdüzü bakırköy arasından bahsediyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar