İstanbul'da Sis

İstanbul genelinde etkili olan sis yer yer görüş mesafesini 10 metrenin altına düşürdü.

İstanbul genelinde etkili olan ve yer yer görüş mesafesini 10 metrenin altına düşüren yoğun sis bu sabah erken saatlerde trafiğe çıkan vatandaşları zorda bırakmaya devam ediyor.

İstanbul'da trafiğe çıkacak vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor... (özellikle gece)

İSTANBUL - Yaşanası bir şehir - SİS sebebiyle oluşbilecek gecikmelerden biride hava alanlarında yaşanır. Bilhassa gelecek uçakların rötarlarını Atatürk veya Sabiha Gökçen havalimanlarının internet sayfalarından öğrenebiliriz. Fakat www.flightradar24.com sitesinden siteye bilgi veren diğer ülke havaalanlarından kalkan veyahut inecek olan uçakların nerede olduklarını, beklemelerinşi kaç tur attıklarını ve daha fazla bilgilerini öğrenebilirsiniz.....bilgilerinize...:wiinkk:

ama sistede istanbul manzara bi o kadar güzel oluor be arkadaş. Gece siste köprüden gecmek olağanüstü bir deneyim

eve yeni geldim. yok böyle bir sis. aydınlatma olmayan yollarda gitmek imkansız. kısaları açınca ileriyi göremiyosun, uzunları açınca önünde sis duvarı oluşuyor yine bişey göremiyosun. maltepeden ümraniyeye 30la geldim yeminle.

Motosikleti
Hornet
Ben 2 gündür işten gelebilmek için neler atlatıyorum..Beylikdüzü devebağırtan var bilenler iyi bilir:p

Ama bugün öğleden sonra saat 4 gibi indim ordan..B.çekmeceyi sis kaplamış..Bulutların üstünde gidiyo gibi oldum..Manzara mütişti..Hatta hayatımda öyle bişeyle ilk defa karşılaştım diyebilirim..

selam;
bende iki gündür geceleri fark edilmek için 4 lüler açık ve mümkün olan yerlerde uzun farlarla gidiyorum çok değişik bir duygu özellikle köprüyü geçerken bulutların içindesiniz resmen
hızlanınca görüş 0'a düşüyor.Aman dikkat!

ah ah ah... sen o sisi gel birde baana sor... istanbulda başka dert ankara otobanında başka dert...şöför olmayacaksın en güzeli...

kısa mesafe için güzel zevkli ama uzun yol için en büyük çile geçenlerde kurtköyden gelirken havalimanı yolunca böyle bir sis vardı araçlarla birlikte konvoy yaptık resmen kimse 40 km yi geçemiyor tabi dörtlüler yanıyor :)

Dün akşam Gebze' ye gidecektim, tuzla' dan geri dönmek zorunda kaldım. Ben hiç böyle sis görmemiştim.

Kocaeli'nde de durum aynı.:)

Özellikle hava kararmaya başladığı anda karabasan gibi sis çöküyor dikkatli olmak gerek.

lanet sis manyak etti dün beni :p Bugün sis falan varmı biyerlerde.. Bilgisi olan varmı? Ofisteyim dışarlardan haberim yokta...

bugün anadolu yakasında sis yok.

dün sabah saatlerinde (8 gibi) işe gittim motorla. anadolu yakasında sahil yolunda sis vardı.

giderken deneme amaçlı güneş vizörünü açayım dedim bakalım nasıl olacak diye.

çıplak göze göre daha iyi bir sonuç verdi ve tüm yolu güneş vizoru açık bir şekilde gittim :)

ileriyi daha rahat görmemi sağladı ne hikmetse :silent:

alibeyköyden kağıthane üzerinden çapaya geldim sis yok ama çiğ düşüyor her zamanki gibi oralar dün ama felaketti göz gözü görmüyordu bir çok yerdeki gibi...

Ve eveet bugün de istanbulda felaket bi sis var. Sabah otobüsle geldim.2.köprü güzergahı kozyatağı tarafı alibeyköy civarları feci sisliydi. Yer yer 10m.nin altına düşüyor görüş mesafesi ve yerler çok kaygan. Yola çıkcak olan arkadaşlarımız çok dikkatli olsun lütfen:rendeer:

Sabah arabayla Göztepe-Kemerburgaz arasını kat ettim..
Hayatımda görmediğim yoğunlukta sis, hem Anadolu hem Avrupa yakasında idi..Tüm yol boyunca..
Dikkatli olmak lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar