İstanbulda sigorta anlaşmalı motosiklet tamircileri

Motosikleti
Cbr 650F
Merhaba Arkadaşlar

Yetkili servis değil de özel servis anlaşmalı motosiklet tamircisi nereleri biliyorsunuz? Neova sigortadan sigortam var. 1 yer bulmuştum ama adam 15 günde dosya bile açmamış motoru ondan geri alıp başka yere vericem. neova sigortanın sayfasında sadece motosiklete bakan yer bulamadım. Burdan bildiğiniz yer varsa söylerseniz sevinirim

tutanak tarihinden sonra 5 gün içinde kazayı sigortaya bildirmezsen haklarını kaybedersin. 15 gün geçmiş

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200
Benim bildiğim kadarıyla sigorta şirketleri motosiklet servisleriyle anlaşma yapmıyor. O yüzden de istedğin servise bırakıyorsun sigortayla iletişime geçip ekspere baktırıyorlar. Onay gelince de faturayı gönderip paranı alıyorsun.

tutanak tarihinden sonra 5 gün içinde kazayı sigortaya bildirmezsen haklarını kaybedersin. 15 gün geçmiş

böyle birşey yok. şirket arabasını yaptırmaya fırsat bulamayıp yan koltukta tutanakla 1 ay gezmişliğim var.

teknik olarak;

bildirim yapman için sorumlu olduğun bir süre var ancak sigorta şirketi bu bildirim süresi nedeni ile talebini geri çevirmiyor.

Ayrıca "özel bir şart" yok ise, (muafiyetli, özel indirimli, özel düzenlenmiş) bir poliçe değil ise herhangi bir serviste yaptırabilirsin.

süreç;

aracını ve gerekli evrakları alarak istediğin bir servise bırakırsın,
Servis dosya açar ve eksper atanır, ekspertiz yapılır,
onay ile onarım başlanır (onay detayı, parça tedarik süreci, alternatif onarım, vb teknik onay gereksinimi olabilir)
sigortalı olarak servise tutarı ödersin, sigorta şirketi sana ödeme yapar veya servis ile görüşür, sigorta şirketinden ödemeyi hesabına aldıktan sonra servise verirsin, aracını alırsın.

poliçedeki muafiyet veya özel indirim olup olmadığını okumanı öneririm.

Sigorta anlaşması olan servis

Merhaba sigorta firmaları ile anlaşması olan ve işlemlerini hızlı bitiren servis keşfettim linkini bırakıyorum işinize yarayabilir.

2017 de ve 2020 geçirdiğim bir kazada oldukça yardımcı olmuşlardı Allah kimsenin başına kaza vermesin.

Motosiklet Garajı A.Ş

Firma Telefonu:+90 212 982 16 29
GSM No:+90 531 885 82 48
Adres:Mecidiyeköy Mah. Kısmet Sokağı No:11, 34388 Şişli/İstanbul

https://www.motosikletgaraji.com/

ayrıca farklı şehirlerde olan yerlerde bu sitede olabiliyor.

http://www.motosikletservis.com/

Motosikleti
R1
Merhaba Arkadaşlar

Yetkili servis değil de özel servis anlaşmalı motosiklet tamircisi nereleri biliyorsunuz? Neova sigortadan sigortam var. 1 yer bulmuştum ama adam 15 günde dosya bile açmamış motoru ondan geri alıp başka yere vericem. neova sigortanın sayfasında sadece motosiklete bakan yer bulamadım. Burdan bildiğiniz yer varsa söylerseniz sevinirim
İstanbul şirinevler de sigortadan anlaşmalı servisimiz var ücret talep etmeden onarım yapıyoruz ezber motor dereboyu caddesi no 48 şirinevler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teknik olarak;

bildirim yapman için sorumlu olduğun bir süre var ancak sigorta şirketi bu bildirim süresi nedeni ile talebini geri çevirmiyor.

Ayrıca "özel bir şart" yok ise, (muafiyetli, özel indirimli, özel düzenlenmiş) bir poliçe değil ise herhangi bir serviste yaptırabilirsin.

süreç;

aracını ve gerekli evrakları alarak istediğin bir servise bırakırsın,
Servis dosya açar ve eksper atanır, ekspertiz yapılır,
onay ile onarım başlanır (onay detayı, parça tedarik süreci, alternatif onarım, vb teknik onay gereksinimi olabilir)
sigortalı olarak servise tutarı ödersin, sigorta şirketi sana ödeme yapar veya servis ile görüşür, sigorta şirketinden ödemeyi hesabına aldıktan sonra servise verirsin, aracını alırsın.

poliçedeki muafiyet veya özel indirim olup olmadığını okumanı öneririm.
Sigortadan motorsiklet onarımı üzerine açılan bu iş yerimiz çoğu motorcu arkadaşımızın onarımını ücretsiz yapıp gondermısız bayilerde ön ödeme gibi dısya öasragı exper ücreti gibi ücretler kesinlikle alınmıyor ezber motor şirinevler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar