İstanbul'da ölmemek için ne yapmak gerek?

Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......

Son düzenleme:
çok haklısın benim başıma neredeyse hergün geliyor bu olay çünkü o hat üzerinden İçerenköy tarafına gidiyorum çoğunlukla kız arkadaşımda benimle oluyor.. ben genellikle ayna kırmayı tercih ediyorum madem bakmıyorlar bende iptal edeyim değil mi :mrgreen:
bu arada geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın Allah beterinden korusun..

arkadaşlar benim çin malı skagyo marka motorum var 250 cchiç bakım yapılmadı bişiyide yok ama 2 ci yıl bişeyler yaptırmam gerek heralde ne önerirsiniz örnegin lastikleri çok kayıyor dedilerki çin lastikleri yaramaz sizlerden her konuda destek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:cat::rendeer:

ecemm farkında mısın topik başka bir konuyu içeriyor konu dışına çıkma..
bazı şeyleri merak edip öğrenmek istiyorsan topik açıp sorularını sormalısın..

arkadaşlar benim çin malı skagyo marka motorum var 250 cchiç bakım yapılmadı bişiyide yok ama 2 ci yıl bişeyler yaptırmam gerek heralde ne önerirsiniz örnegin lastikleri çok kayıyor dedilerki çin lastikleri yaramaz sizlerden her konuda destek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:cat::rendeer:

bune manyak bi cevaptır yaw:farao::farao::farao: başka topige lütfen burasi sizin çin mali motorunuza lastik seçmek için uygun bi yer degil:farao:

kuzum daha anlamlı bir başlıkta yazsaydın mesajını iyi olurdu. dam üstü gibi oldu şimdi seninki :)

ben kendi yaptigim kazalardan şunu çikardim istanbulda motor kullaniyorsan uguşuk olacaksin yavas hareket edeceksin hiç bi şekilde acele etmeden yola devam edeceksin...

ben kendi yaptigim kazalardan şunu çikardim istanbulda motor kullaniyorsan uguşuk olacaksin yavas hareket edeceksin hiç bi şekilde acele etmeden yola devam edeceksin...

arkadaşlar işte ben tam bunun tersini iddia ediyorum..36 yaşındayım,1991'den beri istanbul trafiğinde 4 teker üstünde ekmeğimi kazanıyorum,şoförüm yani..ama motorumdanda vazgeçemiyorum..izlenimim şu ki;birkere motora binmeden evvel araba kullanma tecrüben olacak(istanbul'da)..ikincisi düşük cc tehlikelidir makinan kudretli olacak,sürekli kaçan ve geçen olacaksın duraksamalardan rolanti seyirlerden uzak duracaksın..bence en güvenli şerit herşeye rağmen sol şerittir çünkü bu şeritteyken 3 bir yanınızı kollamanız yeterli olacaktır,diğer şeritlerde bu rakam 4'eçıkıyor..birbirine paralel giden iki aracın arasında 120 ile geçebilirsin ancak çevresinde araç olmayan bir aracın yanından asla geçme..yüksek süratli dört tekerlerin ani hareket yapma imkanları zayıftır,yani onların arasında daha rahatsındır,hız limitleri düştüğünde çok daha dikkatli olmalısın..ölüm herşeye rağmen,herkese yakındır

Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......

Son düzenleme:
inanın istanbulu terketmek çözüm degil... işim gergi biçok ilde kalıyorum .. ve inanın oralarda trafik belki az .. ama hayati tehlike daha çok .. istanbulda trafigi gören çözen ve hızlı hareket eden .. heran bi tehlikeye açık.. 6. hissi kuvvetliyseniz .... hayatta kalmak için birazdaha fazla şansınız var demektir...

arkadaaşlar evet dedikleri gibi motoru bırakmak lazım ve bende yeni motorcuyum ama bırakıyorum.motoru alalı 2 ay oldu ve nerdeyse haftada 1 insan ölüyor veya sakatlanıyor.çok zor olucak fakat en büyük zevklerimden biri olan motordan vaz geçtim artık bu son aldığım haberlerden dolayı.hatta yakında bi topik açarım yaşamak isteyen motoru bıraksın diye:)) sigara içenlere sigarayı bırakın bende motor tiryakisi oldum ki sigaradan çok daha tehlikeli.

GECMIS OLSUN UCUZ ATLATMISSIN
ama (bizde de diyemeyeceğim cunku motorum su anlık yok) bazi motorcular var ki kendini olumsuz saniyo bugun bi kuryeye vurmayayim diye arabamin çelik jantini yamulttum suc tamamen onda

bi sizin gibilere bakin bi de bu dengesizlere

baska yorum yok:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbulda olmek icin kafana silahla 1 el ateş yeter :cat:

paranoyak olmak lazım sürekli öndeki arabaların veya motorların ne yapacağını düşünmek ve her an herşey olabilecekmiş gibi gitmek lazım.

güçlü bir motora binmek ve her an hızlanıp kaçabilecek bir devirde gitmek lazım.

güçlü bir korna ve ışıklandırma ile sürekli farekdilir olmak

gidilecek güzergahlardan kolay ve risksiz olanları tercih etmek lazım.

özellikle e-5 karayolu avrupa yakasında nerede çukur alakasız bir bağlantı yolu
dümdüz yolda giderken önümüze çıkan gereksi bir zikzak varsa ezberlemek lazım.

Draggy, geçmiş olsun kardeşim. Maalesef istanbul trafiği böyle, her an ölümle burun burunayız. İnan ne yapacağımı bilmiyorum her gün birkaç kere ölüm tehlikesi geçirmekten bıktım artık, hayatımın pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünüyorum. Senin bahsettiğin civarlarda sürüyorum sürekli, daha geçen cumartesi kafamda binbir türlü düşünce varken arkadan sıkıştıran araca dikkatimi vermiş sola dönecekken karşı şeritten gelen arabayla kafa kafaya girdik. Mahalle arasında düşük hızda olmamızdan dolayı kurtardım, sağ bacağım aldığı darbeden şişti sadece kırık çatlak yok. Ama sürekli çekirge bir zıplar iki zıplar korkusuyla bir gün azraile yakalanacağım endişesiyle yaşıyorum. Hayatlarımızın ipini koparmış beş para etmez hayvanların elinde olduğunu görmek yaradan daha fazla acı veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar