Doblo bir 5 yıldızlı otele aitti çünkü kapı üzerinde logoları vardı. Doblo tam yanımda durdu.. Camı açtı. Bende açtım. Bu arada eşim oğlum ve önümdeki teyze donmuştuk..
Doblo; Geçsene Ayı!
Ben; Ama ama; Teyze geçemedi yolu...?
Doblo; Ez geç sanane eşşeko....! deyip bir de el hareketi ile gazladı..
Ben, eşim, oğlum aptallaşmış teyzeye bakıyorduk..
Kıssadan hisse;
O sebeble ben..
ŞEHİR İÇİ MOTORUMU KULLANMAMA KARARI ALDIM..
Teşekkür eder, kazasız sürüşler dilerim...:cat:
çıkardığın derse bak..!
eşinin yanında bu hakaretleremi maruz kaldın..enteresan..
o otelin bayrak direğine çırılçıplak asarım adamı..
draggy kardeş maalesef trafikte yaşattıklarından sorumluluk duymayan şidoist insanlarla hemen hergün her an karşılaşılıyor.. yanıt yazanlarlar daha fazla dikkat,önsezi konusunda hemfikir olmuş.
ben yolu ortalıyorum, risk olabilecek pozisyona girmiyorum, acele etmiyorum, trafik hızını düşürmediğim için arkamda bir yerlerini yırtan önünde motor görmek istemeyen bu insancıklara yolda vermiyorum..
haşmet babaoğlu bu konu ile ilgili bir yazısında ''ruhundaki bütün yamuklukları trafikte ortaya dökmekten kendini alamayan “hasta” bir toplumda yaşıyoruz''' diyor..
bende bana denk geldikçe ruhlarındaki bu yamukluğu düzeltmek için elimden geleni yapıyorum...
bir tahammülsüzlük,kabulsüzlük,acelecilik ..
sevmiyorum istanbulunuda ,trafiğinide..yamyamlarınıda....
kaç kişinin dişlerinden tesbih yaptım belli değil..amerikan yerlilerinin çadırlarını süslediği gibi bende nerdeyse motorumu süsleyeceğim bunlarla..
ben bıktım artık...
istanbul trafiğinde yaşananlar böyle işte..diğer şehirlerde olsa bile bu kadar değil..
beş dakika önce birlikte olduğunuz insan bile aracına binip trafiğe karıştığı zaman kurt adama dönüşüveriyor birden ne oluyorsa...
nerde o eski türk filmlerindeki ayhan ışığın sadri alışığın istanbulu..
gerçi trafik eğitim ve araştırma daire başkanlığının bu konu ile ilgili
www.motosikletlerifarkedin.com diye bir sitesi ve çeşitli projelerin umarım birazda olsa etkisi olur..