İstanbul'da ölmemek için ne yapmak gerek?

büyük geçmiş olsun .bence sana uygun bir memleketi seç artık istanbulda yaşamak bitmiş, allah yardımcınız olsun

Cevap:ıstanbulda Olmemek ıcın Motora Bınmemek Lazım.

Bence ecel gelmişse heryerde ölüm gelir alır seni..
Ölmemek ve yaralanmamak için motoru çok dikkatli kullanmak lazım ve devletinde yardım etmesi gerekir ; OTO sürücülerini bu konuda bilgilendirmek, bize karşı daha duyarlı ve dikkatli olmalarını sağlamak, hata sonucunda verilecek cezanın ne olduğunu anlatmak ve cezanında büyük olacağını açıklamak artı olarak otoyolda en sağ şeritteki moto yollarını genişletmek ve çoğaltmak,
bariyerleri bize karşı zararsız bi o kadarda sağlam yapmak, yollardaki çukurları kapatmak, vede ehliyetsiz motor sürücülerine büyük miktarda para cezası yazmalıki gidip hemen ehliyetini alsın..:)

Çok şey yazmış olabilirim ama bunlar imkansız değil aksine çok kolay ama pek ilgilenmiyolar..:wiinkk:
Allah herkesi korusun:cat:

Draggy dostum geçmiş olsun, o beyaz vectra önüne gelmeseydi duraktan çıkan araba daha ciddi sonuçlar açabilirdi diye düşündüm.

Hacimli makinalara trafikte saygı gösteriyorlar, buna rağmen fazla hızlı da gitmemek gerekir. İstanbulda haftasonaları, sabah saatlerinde çıkacaksın trafiğe, işini bitirip öğlen döneceksin. Aksi halde işimiz çok zor.

büyük geçmiş olsun artçı ile beraber dragın tepesinde çizgide dans etmişsin verilmiş sadakan varmış
istanbulu terk ettim bir süre döndüm çözüm olmuyor yinede istanbul
sadaka vermeye devam edin :)

gecmiş olsun dostum artcıda varken biraz daha dikkat etmeliyiz.bende gecen hafta e-5 de sapağı kacırmıs geri geri gelen bi öküze arkadan carptım aracın tavanına düştüm ordanda kaportaya motor hala tamirde öküz cok yine dikkat edecek olan kişi biziz maalesef

motosikletle kaza yapınca daha büyük hasar alma gerçeği elbette doğru, ama istanbulda ölmemek için evden çıkmamak gerek ki onun bile garantisi yok.

en güzel çözüm herkesin kurallara uyduğu modern ve insanca bir trafik düzeni oluşturmaktır. yoksa benim gibi motosiklet aşıkları için de bu tutku sadece bir haftasonları sabah eğlencesi olarak kalacak...

gecmiş olsun dostum artcıda varken biraz daha dikkat etmeliyiz.bende gecen hafta e-5 de sapağı kacırmıs geri geri gelen bi öküze arkadan carptım aracın tavanına düştüm ordanda kaportaya motor hala tamirde öküz cok yine dikkat edecek olan kişi biziz maalesef

Çok çok geçmiş olsun kardeş umarım motorun en kısa zamanda ve küçük bi fiyata yapılır inşallah :rendeer:

Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......

Son düzenleme:
Doblo bir 5 yıldızlı otele aitti çünkü kapı üzerinde logoları vardı. Doblo tam yanımda durdu.. Camı açtı. Bende açtım. Bu arada eşim oğlum ve önümdeki teyze donmuştuk..

Doblo; Geçsene Ayı!
Ben; Ama ama; Teyze geçemedi yolu...?
Doblo; Ez geç sanane eşşeko....! deyip bir de el hareketi ile gazladı..
Ben, eşim, oğlum aptallaşmış teyzeye bakıyorduk..
Kıssadan hisse;
O sebeble ben..
ŞEHİR İÇİ MOTORUMU KULLANMAMA KARARI ALDIM..
Teşekkür eder, kazasız sürüşler dilerim...:cat:

çıkardığın derse bak..!
eşinin yanında bu hakaretleremi maruz kaldın..enteresan..

o otelin bayrak direğine çırılçıplak asarım adamı..

draggy kardeş maalesef trafikte yaşattıklarından sorumluluk duymayan şidoist insanlarla hemen hergün her an karşılaşılıyor.. yanıt yazanlarlar daha fazla dikkat,önsezi konusunda hemfikir olmuş.

ben yolu ortalıyorum, risk olabilecek pozisyona girmiyorum, acele etmiyorum, trafik hızını düşürmediğim için arkamda bir yerlerini yırtan önünde motor görmek istemeyen bu insancıklara yolda vermiyorum..

haşmet babaoğlu bu konu ile ilgili bir yazısında ''ruhundaki bütün yamuklukları trafikte ortaya dökmekten kendini alamayan “hasta” bir toplumda yaşıyoruz''' diyor..

bende bana denk geldikçe ruhlarındaki bu yamukluğu düzeltmek için elimden geleni yapıyorum...

bir tahammülsüzlük,kabulsüzlük,acelecilik ..

sevmiyorum istanbulunuda ,trafiğinide..yamyamlarınıda....
kaç kişinin dişlerinden tesbih yaptım belli değil..amerikan yerlilerinin çadırlarını süslediği gibi bende nerdeyse motorumu süsleyeceğim bunlarla..
ben bıktım artık...

istanbul trafiğinde yaşananlar böyle işte..diğer şehirlerde olsa bile bu kadar değil..
beş dakika önce birlikte olduğunuz insan bile aracına binip trafiğe karıştığı zaman kurt adama dönüşüveriyor birden ne oluyorsa...

nerde o eski türk filmlerindeki ayhan ışığın sadri alışığın istanbulu..

gerçi trafik eğitim ve araştırma daire başkanlığının bu konu ile ilgili www.motosikletlerifarkedin.com diye bir sitesi ve çeşitli projelerin umarım birazda olsa etkisi olur..

Son düzenleme:
kaldera kardeşim,yazdıklarının bir kısmına katılmamak mümkün değil ama Selka adlı arkadaşı aşağılamaya çalışman ayıp herkes aynı karakterde olamaz..sen bayrak direği tesbih falan devam et..bide fotoğrafını koyda gözümüz erkek görsün..sanal alemde kuru sıkı yapmak kolayda...?neyse aynı kanı taşıyoruz belki lazım olur fazla yazmıyım..

ecem arkadasım bende de 150cc çinmalı motor var.benim motorumdada aynı sorun vardı yani orjinal lastikleri varken çok kayıyordu.motor.bende türk malı dişli lastik aldım ve taktırdım.dişl lastik biraz motorda performans kaybı ve sallantıya sebep oluyor ancak olağan üstü güveli ıslak yolda hatta karda dahi kaymıyor.bizzat denedim ve hala kullanıyorum.sanada mutlaka almanı öneriyorum.sonuçta güvenlik herşeyden önce gelir.

Verilmiş Sadaka,

Geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış allah sevdiklerine bağışlamış.

kaldera kardeşim,yazdıklarının bir kısmına katılmamak mümkün değil ama Selka adlı arkadaşı aşağılamaya çalışman ayıp herkes aynı karakterde olamaz..sen bayrak direği tesbih falan devam et..bide fotoğrafını koyda gözümüz erkek görsün..sanal alemde kuru sıkı yapmak kolayda...?neyse aynı kanı taşıyoruz belki lazım olur fazla yazmıyım..

sizede ::plus1::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar