istanbulda okul kütüphanesine yardım

arkadaşlar pendik fatih anadolu lisesinde matematik öğretmeniyim branşımla alakalı olmamasına rağmen kütüphaneden bir arkadaşımla beraber ben sorumluyum okulum 3 yıldır faaliyette ama okul kütüphanesinde yok denecek kadar az kitap var MT nin duyarlılığına güvenerek böyle bir fikir aklıma geldi az çok kitap yardımlarınızı bekliyorum gösterilen tavra göre kitapların teslim alınacağı yeri ve adresi sonra belirteceğim MT olarak rüştümüzü bir daha göstereceğimizi düşünüyorum yardım edecek veya bu mesajı güncel tutarak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayacak herkese şimdiden çok çok teşekkürler yönetici arkadaşlar kusura bakmasın bu mesajı başta kazara yanlış bi yerde yazdım yayınlanmasında bir sorun oluşturmaz umarım

kütüphane olduguna göre egitici kitaplar agırlıkta olmak kaydıyla hertür kitap olabilir sanırım...
hocam illa ktapcıdan alınmış sıfır kitapmı olmalı yoksa evlerimizde olan vakti zamanında okudugumuz kitaplarda olabilir mi? sanırım bu şekilde yardımı da kabul ederseniz kitap sayısı artıcaktır :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar