B baylavg Katılım 16 Nis 2014 Mesajlar 6 16 Nis 2014 Konu Yazar #1 Selam dostlar. benim motorumun nikelajları soyunldu. silivride oturuyorum en yakın kaplamacı neresi acaba :king:
Selam dostlar. benim motorumun nikelajları soyunldu. silivride oturuyorum en yakın kaplamacı neresi acaba :king:
suato21 Katılım 23 Tem 2010 Mesajlar 607 16 Nis 2014 #2 baylavg' Alıntı: Selam dostlar. benim motorumun nikelajları soyunldu. silivride oturuyorum en yakın kaplamacı neresi acaba :king: Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım konuyu açtığın yere,bakmadın mı hiç ? Taziye bölümüne açmışsın,bende nikelajçı ölmüş sandım..
baylavg' Alıntı: Selam dostlar. benim motorumun nikelajları soyunldu. silivride oturuyorum en yakın kaplamacı neresi acaba :king: Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım konuyu açtığın yere,bakmadın mı hiç ? Taziye bölümüne açmışsın,bende nikelajçı ölmüş sandım..
oyunageldim Katılım 14 Ara 2012 Mesajlar 1,522 16 Nis 2014 #3 Öncelikle parçaları sökmen lazım, ikitelli organize sanayi bölgesinde ,galvano teknik sanayi sitesinde yaptırabileceğin çok yer var
Öncelikle parçaları sökmen lazım, ikitelli organize sanayi bölgesinde ,galvano teknik sanayi sitesinde yaptırabileceğin çok yer var
B baylavg Katılım 16 Nis 2014 Mesajlar 6 17 Nis 2014 Konu Yazar #4 çok özür dostlar valla ilk defa bi forum üyeliği aldım koke yaptım kendimi. ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ---------- bütün hepsini sökemem ya bütün heryerinde var atıklar.
çok özür dostlar valla ilk defa bi forum üyeliği aldım koke yaptım kendimi. ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ---------- bütün hepsini sökemem ya bütün heryerinde var atıklar.
okican Katılım 25 Haz 2010 Mesajlar 666 Motosikleti Vespa GTS300 Supertech ABS 17 Nis 2014 #5 parçaları sökmeden nasıl nikelaj yaptıracaksın? nikelaj fırçayla sürülerek yapılan bir işlem değil.
B baylavg Katılım 16 Nis 2014 Mesajlar 6 17 Nis 2014 Konu Yazar #6 MOTORU GÖTÜRÜP BIRAKIYORUZ ORDA YAPILIYO GİBİ HİSSETTİM r: