istanbulda nelerle karşılaşıyoruz...

yaptığı ayıbın üzerine sscilerin arabayı çevrelemesi mükemmel olmuş tüylerim diken diken oldu :) dayanışma harika o yetmiştir ona kanımca

istanbul trafiğin online şikayet kısmı var oraya şikayette bulundum inşallah ilgilenirler

Babacım niye böyle riskler alıyorsunuz ya... Korktum valla bir şey yapacak diye. Hani ileride döner bir yerden veya trafik sıkışır hesabını sorarsın, ama böyle çok daha tehlikeli be.

Reşit, sonra ne oldu peki?

Konu başlığını farklı yazmıştım, uygun olmadığı için değiştirilmiş. Bu başlıktan sürücünün ben olduğum anlaşılıyor galiba. Yalnız başka bir sitede gördüm. Paylaşayim dedim.

Kafamda garip garip şimşekler çaktı arabanın giderken tekerini patlatmak roket atmak adamı indirip yolda çırılçıplak bırakmak o ss lerin birine korumasız bindirip 200+ hızlara çıkmak gişelerde canımdan içeri molofot atmak arabasına adımı soy adımı inşaat çivisi ile yazmak ...:jocolor:

Bu tür sürüşler her zaman riske açık sürüşlerdir .....Allah esirgemiş....

aslında aracında fazla suçu yok....şayet yapışan sürüş gurup sürüşüyse hatalı bir sürüş...
her iki tarafada geçmişolsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kafamda garip garip şimşekler çaktı arabanın giderken tekerini patlatmak roket atmak adamı indirip yolda çırılçıplak bırakmak o ss lerin birine korumasız bindirip 200+ hızlara çıkmak gişelerde canımdan içeri molofot atmak arabasına adımı soy adımı inşaat çivisi ile yazmak ...:jocolor:

aaaaaa benimki ile aynı çalışan bir beyin sahibi buldum :)

Böyle dayanışma olsun biz de trafikte söz sahibi olalım.Trafikte küçük görüldüğümüz için bir kaza yaptım.Moped ile.2'ye böldü şaseyi.Acımayacaksın!Öyle ise böyle!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar